Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negledajmetako

Marketing

you move your own mountain.

ne znam kad sam zadnji put napisala post u razmaku od 4-5 dana. nemam vise potrebu za tim; jednom mjesecno je sasvim dovoljno. :)
i citajuci okolne blogove dobila sam zelju ponovo nesto napisati.

mislim da cu napisati kratki review 2011. godine, uz najbolje zelje da mi se, kao takva, ponovi i u 2012. ^^


jesam: apsolutno. bice je kad je, i nije kad nije. ili je da je, i nije da nije? u svakom slucaju, ja jesam.
izlazila sam: uh, svagdje. bilo je putovanja van drzave, unutar i ne bas toliko. gustala sam s frendovima kao pravi maturant kojem je dano 5 mjeseci na trosenje. sto se tice klubova i izlazaka ovdje... a ono. svagdje. :D i eto, da nije bilo zeljeznicara, ne bi bilo ni ljubavi.* koncerti vamo-tamo, bas je bila fina koncertna godina. nadam se da ce i 2012. biti podjednako dobra, ako ne i bolja!
citala sam: pa, s obzirom da sam u 2011. jos bila maturantica, citala sam nekakvu lektiru. i sazetke za maturu. preko ljeta romane na engleskom - obozavam to.
slusala sam: nekak sam se navukla na post-rock. <3 i skuzila sam da mi se svidja stoner rock, trebala bi ga pocet malo dublje istrazivat. uz to, ostatak svega sto sam slusala prije. ako nekog zanima sto sam ikad slusala/sto trenutno slusam: klikenzi bite :)
vjezbala sam: vjecnu i najvoljeniju gitaru. sad sam, pod zadnje, pocela prelazit s akusticne na klasicnu. kad volim svirati klasicne stvari. uz to, isla sam na yogu cak dvaput! i upisala sam ples za tjelesni ove godine, tako da i to vjezbam, ajmo rec.
ucila sam: a sta nisam, boze. ucila i zaboravila pola stvari iz srednje koje me nikad nisu zanimale. od kraja devetog mjeseca napokon ucim sto me zanima, uz malu iznimku osnova elektrotehnike - iako ni to nije nes predosadno... kad kuzis. ;) ucila sam i madjarski i arapski, od kojih sam, postupno i nazalost, odustajala. za madjarski mi je najvise zao jer je predivan, al faks mi je trenutno prioritet... idemo proc prvi semestar!
pisala sam: kratke pricice. eseje. pisma. postove na blogu. biljeske na facebooku. tako to, svasta nesto.
jela sam: puno! tj. kako kad. nekad slabije, al sad pod praznicima... uf.
gledala sam: filmove i crtice. nekad nabasala na neke dobre filmove, neke sam gledala vise puta, a crtice... bas volim crtice. i trebam nazicat frendicu da mi napokon da dvd s labudjom princezom, da si ga sprzim.
razmisljala sam: haha, a o cemu nisam? :D o maturi, faksu, maturalnoj, T. prvu polovicu godine (o zadnjoj stavci i malo duze od samo pola godine), a ostatak... o faksu, MI-jevima, putovanjima i njemu (...ali samo cetvrtinu godine). :)
zivciralo me: nerazgibanost i prehlade. to me uvijek zivcira. generalno... nazivciram se radi bedastoca, ali nisam tip osobe koji se zivcira na neko duze vrijeme. osim ako se ne radi o rezultatima MI-jeva. i eventualno rjesavanju zadataka iz OE. onda se mogu zivcirat dok ne objave rezultate/dok mi netko ne pojasni princip rjesavanja. :p i strah me nekad zivcira.
visila sam na: granama, po cemu bi drugom visila? blog, facebook, last.fm, board, occasionally sam se ulogirala u myspace i tak. ah, da, i neizbjezni ferko.
bojala sam se: veza (ali naucio me da se nemam cega bojati. :*). voznje auta. puknuca bubnjica. failanja CPE ispita (iako, ne vidim cega se tu imam bojati?).
veselilo me: jao, sve. ekipe, izlasci, koncerti, kave, on, putovanja, faks, ucenje, ma sve!
nisam (za)voljela: glupe ljude. strah. lijenost. nepismenost. i ne znam sto jos.
(za)voljela sam: klizanja. koncerte. sate engleskog. izlaske. plesanja. bambus. tulume s ekipom i vracanje u rano jutro. faks. puhanje baloncica pod mostom. zavoljela sam i njega. :))

i dam se kladit da je bilo jos stvari koje bi se dale navesti pod jednu od rubrika, ako ne i nabacat jos koju rubriku, ali 2011. je bila duga i lijepa godina i tesko se sjetit svake sitnice koja se dogodila... sto je steta. sitnice su ionako najljepse. :)
sretna vam bila nova 2012. godina, neka vam bude najljepsa do sad i uzivajte na najjace! :) nadam se da za docek necete biti sami doma, nego s ekipom/curom/deckom negdje (vani) i da cete gustat i gledat kako 2012. ulazi na vrata ;)



*neobicno je to :) nadas se da ces profurat s deckom iz srednje/s engleskog/s kvarta/whatever, kad ono... nadjes nekog totalnog neznanca u klubu u tri ujutro. :) i voila.

Post je objavljen 29.12.2011. u 19:02 sati.