Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Ljubav i praznici

Jučer sam uhvatio Nastasju u njenom slatkom showu. Iako mi je s cvijetom u kosi pokušavala skrenuti pažnju, prokužio sam je. Košulja joj je bila zgužvana. Onak, nema pojma, prvo se peglaju rukavi i ovratnik, a tek onda ostalo - jelda, Šima?

Trebali smo se srest ja i ona. Skrivena želja mi je dejtati s nekom polupoznatom ženskom i onda da osvanem u Gloriji kak joj držim kaput u predvorju Gavelle. "... u društvu zagonetnog mladića..."

Bar ne bih sad patio za Dalmatinkom i pronalazio se u filmovima s Cameron Diaz i Jude Lawom na hrt-u. Tu je ona Jude Law, a ja Cameron Diaz. On ima dvije kćerke i mora biti i otac i majka, i raditi, i prije spavanja čitati o odgoju, i biti "salvetodavac", i učiti šivati, a ona je uspješna scenaristica il tak neki drek iz L.A. i ima para i vremena. I čak kaže Cameron isto što i Dalmatinka meni: "razdvajaju nas svijetovi". Dobro, Dalmatinka je znala reći "planete", ali jedan svijet ide po planeti pa je to isto, ne?

Ma čak sam i ja još i prije zaključio da smo ona i ja različiti svijetovi, ali sam imao na umu puno benigniji smisao i čisto geografsko-socijalnu dimenziju (kao, pravo je čudo da smo se uopće sreli). Što je najgore, nisam uopće uspio saznati gdje je ona to znala izlaziti i gdje se kretala i di bih mogao naći još neku takvu kao ona. I volio bih da sam ja njoj rekao da si moram naći normalnu curu, a ne ona meni... ali ipak drago mi je da sad, kad s Gornjeg grada pogledam prema Trešnjevki, vidim svjetionik.

Ma ne znam ti filmovi i to, završio je kao s hepiendom; ona je ostala još tjedan dana duže u Engleskoj pa su zajedno bili na Staru godinu, a pridružili su im se i friško zaljubljeni Kate Winslet i Jack Black, i sve kao super, a znamo da se Cameron kasnije drpala s Astonom Kucherom da bi on na kraju završio s Demi Moore, a Jude Law zadnje s nekom manekenkom, Kate Winslet se prošle godine već rastala od nekog redatelja...



...ma Beverly Hills.

Idem vidjet jel me ima i u Woody Allenovom Whatever Works s Larry Davidom.


Post je objavljen 25.12.2011. u 23:33 sati.