Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imandadoitamar

Marketing

Poruka za tebe:

"Zaista, kažem vam, što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!" Ne zaboravite najmanje među vama. Možda baš tvoj najbolji prijatelj je jedan od najmanjih i željan je tvoje pažnje i molitve. Osvrni se oko sebe i pogledaj.
---------------------------------------
Naš Bog vidi svaki detalj vaše krize. On vidi sve životne probleme koji vas pritišću. I potpuno je svjestan da vaša situacija iz dana u dan postaje gora.

Oni koji mole i čekaju na njega s mirnom vjerom nikada nisu ni u kakvoj stvarnoj opasnosti. Štoviše, on zna sve vaše panične misli: "Ne znam kako bih ikada mogao otplatiti ovaj dug. Nemam nikakve nade za moj brak. Ne znam kako mogu zadržati svoj posao."

Međutim, njegova zapovijed za vas još uvijek drži istinu: "Ne paničari i ne idi ispred mene. Od tebe se ne očekuje ništa drugo nego da moliš - i oslanjaš se na mene. Ja dajem čast svakoga tko stavlja svoje pouzdanje u mene."
-------------------------------------------------
Isus govori: "Kad navale sumnje - kad ste na kraju svojih snaga i mislite da nitko ne vidi kroz što prolazite - evo kako ćete naći odmor i sigurnost.

Pogledajte kroz prozor na male ptice. Prođite prstima kroz kosu. Zatim se sjetite onoga što sam vam rekao - da su ova mala stvorenja od beskrajne vrijednosti za vašega Oca. A vaša kosa podsjetit će vas da ste vi za njega od daleko veće vrijednosti. Njegove oči uvijek su na vama. On koji vidi i čuje svaki vaš korak, blizu je."

-----------------------------------
Jedna je stvar koje se bojim više od svega, a to je da ne odlutam od Krista. Zadrhtim na pomisao da se ulijenim i da postanem duhovno nemaran, da me uhvati u nemoljenje i da danima živim bez Riječi Božje.

Možda u svom životu vidite lagano skretanje s puta, sklonost da zadrijemate. Znate da molite sve manje i manje. I vaše hodanje s Gospodinom nije kao što bi trebalo biti. Pavao nam kaže kako: "Zato treba da dobro pazimo na ono što smo čuli, da slučajno ne promašimo cilj" (Heb 2,1).
-------------------------------------------
Kad bi svi koji tvrde da su kršćani svoje istraživačke sposobnosti, umjesto u iznalaženju tuđih pogrešaka, upotrijebili u otkrivanju svojih nedostataka i nastojanju da se poprave, duhovno stanje bilo bi danas znatno zdravije.
-------------------------------------------------







Post je objavljen 20.11.2011. u 21:24 sati.