
Sastojci
8 unci suho cavatappi ili rotini tjestenine, prijesan
1 žlica maslinovog ulja
1 Ł bez kostiju skinless pileća prsa, izrezati na ugriz veličine komada
3 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
1 (14,5 unca) može Hunt ® Petite kockice rajčice, nedrenirani
1 (8 unca) može Hunt ® umaku od rajčice
2 žlice svježeg soka od limuna
1 / 2 šalice mekog sira šire
1 (0,75 unca) paket svježeg bosiljka, sjeckani coarsely
1 / 4 čajne žličice isjeckanog limuna kora
Cracked crni papar (po izboru)
Upute
Kuhati tjesteninu prema paket smjerovima, izostavljajući soli. U međuvremenu, Toplina ulje u velikoj tava nonstick preko srednje topline. Dodaj piletinu i češnjak, kuhajte 4 minute ili dok piletina nije više ružičasta, miješajući povremeno. Ukloni iz tava, ugrijati.
Promiješati zajedno nedrenirani rajčice, umak od rajčica i sok od limuna u istom tava, dovesti do čir. Dodaj krem sir, dobro promiješati dok krem sir ne otopi u potpunosti. Kuhajte 2 do 3 minute u malo zgusnuti.
Drain tjestenine. Dodaj u umak u tavu, promiješajte na kaput. Umiješajte piletinu, bosiljak i limunova kora. Pospite paprom, po želji.