Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akaniki

Marketing

Limun Rajčica Pileći Tjestenina


Sastojci


8 unci suho cavatappi ili rotini tjestenine, prijesan

1 žlica maslinovog ulja

1 Ł bez kostiju skinless pileća prsa, izrezati na ugriz veličine komada

3 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog

1 (14,5 unca) može Hunt ® Petite kockice rajčice, nedrenirani

1 (8 unca) može Hunt ® umaku od rajčice

2 žlice svježeg soka od limuna

1 / 2 šalice mekog sira šire

1 (0,75 unca) paket svježeg bosiljka, sjeckani coarsely

1 / 4 čajne žličice isjeckanog limuna kora

Cracked crni papar (po izboru)

Upute


Kuhati tjesteninu prema paket smjerovima, izostavljajući soli. U međuvremenu, Toplina ulje u velikoj tava nonstick preko srednje topline. Dodaj piletinu i češnjak, kuhajte 4 minute ili dok piletina nije više ružičasta, miješajući povremeno. Ukloni iz tava, ugrijati.

Promiješati zajedno nedrenirani rajčice, umak od rajčica i sok od limuna u istom tava, dovesti do čir. Dodaj krem sir, dobro promiješati dok krem sir ne otopi u potpunosti. Kuhajte 2 do 3 minute u malo zgusnuti.

Drain tjestenine. Dodaj u umak u tavu, promiješajte na kaput. Umiješajte piletinu, bosiljak i limunova kora. Pospite paprom, po želji.



Post je objavljen 31.10.2011. u 04:23 sati.