
Sastojci
8 unci suho cavatappi ili rotini tjestenine, prijesan
1 žlica maslinovog ulja
1 Ł bez kostiju skinless pileća prsa, izrezati na ugriz veličine komada
3 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
1 (14,5 unca) može Hunt ® Petite kockice rajčice, nedrenirani
1 (8 unca) može Hunt ® umaku od rajčice
2 žlice svježeg soka od limuna
1 / 2 šalice mekog sira šire
1 (0,75 unca) paket svježeg bosiljka, sjeckani coarsely
1 / 4 čajne žličice isjeckanog limuna kora
Cracked crni papar (po izboru)
Upute
Kuhati tjesteninu prema paket smjerovima, izostavljajući soli. U međuvremenu, Toplina ulje u velikoj tava nonstick preko srednje topline. Dodaj piletinu i češnjak, kuhajte 4 minute ili dok piletina nije više ružičasta, miješajući povremeno. Ukloni iz tava, ugrijati.
Promiješati zajedno nedrenirani rajčice, umak od rajčica i sok od limuna u istom tava, dovesti do čir. Dodaj krem sir, dobro promiješati dok krem sir ne otopi u potpunosti. Kuhajte 2 do 3 minute u malo zgusnuti.
Drain tjestenine. Dodaj u umak u tavu, promiješajte na kaput. Umiješajte piletinu, bosiljak i limunova kora. Pospite paprom, po želji.
| < | listopad, 2011 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 31 | ||||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Nikiecsem\'s Blog