Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzidzeraj

Marketing

Prvi blog

Dakle,

došlo je vrijeme da se izrazim na ovaj način, jer je količina neizrečenih i uzastopno ponavljajućih misli i osjećaja, na dnevnoj bazi i općenito u mom životu, već alarmantno dosegla razinu "pucanja po šavovima", odnosno razinu "jesi li primjetila da puno pričaš u zadnje vrijeme".
A ja zapravo ni ne stignem sve reći što mi srce želi i što ima potrebu izraziti se....

Iako nisam neki "kompjuterski" tip, uz malu pripomoć moje druge polovice....evo mene tu....da sa vama podijelim sve što imam za reći, i što je meni važno.

O čemu?

Iskreno, to još ni ja ne znam...kako mi "grah padne" koji dan, kako budem inspirirana ovime ili onime što se dešava u meni i oko mene...kako bude nešto preteško ili prelijepo za prešutjeti....tako će i moje misli vama dolaziti na čitanje i razmatranje.....možda....a nešto od generalnih tema, a da ne kažem "život općenito" mislim da će biti:

ljubav(sve meni otkrivene i neotkrivene tajne najvažnije stvari na svijetu, bez koje ništa nema smisla)

posao( kako ostati normalan i sretan na poslu koji te ne ispunjava u potpunosti)

prijatelji i obitelj( poredak nije slučajan....što je to što ljude veže i čini ih sretnima i sigurnima u njihovom okruženju)

zabava i hobi( kako ispuniti svoje vrijeme, posvetit se sebi i drugima i ispuniti se )

duhovnost( mir, razumjevanje, blagonaklonost, humanost, duhovni rast i razvoj)

sve male tajne: ljepote, rituala, stila, osobne sreće, malih stvari koje nas vesele.... sve pametne i ne tako pametne stvari koje čine svakodnevicu lijepom i harmoničnom, a ponekad i kaotičnom....

Zavirite u moj džidžeraj.....




Post je objavljen 10.09.2011. u 14:20 sati.