Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wttf

Marketing

The end is comming.

Još samo 4 dana škole. 3 dana nastave, 2 dana ispitivanja, 1 dan tulumarenja.
Sutra imam ispitivanje iz kemije o kojemu ovisi hoću li imati 4 ili 5. Ja sam bila zadovoljna sa četvorkom, ali je profesorica inzistirala da me pita za 5. Također nakon škole, napokon imam priliku provesti malo vremena sa Jules. Dugo nismo bile same, u stilu da smo baš samo ja i ona. Fali mi to. Idem s njom da ona uzme prijavnicu za ispit za školu primjenjene umjetnosti i dizajna, tu u Zagrebu. A nakon toga idemo na ručak.
U subotu imam nastup o kojemu će ovisiti moja karijera plesačice. Moram biti tamo u pola 10, iako sami nastup za vanjski svijet počinje u 14 sati. To bolje. Stignem se spremati, ali i pomoći pri organizaciji svega. (ipak mi je dodijeljena uloga hostese) Samo da proživim taj dan bezbolno.
I onda ide nedjelja. 6 mjeseci. Pola godine. I ne znam što da uopće mislim o tome. Znam da ću taj dan biti izvan sebe. Druga osoba. Netko nepostojeći. Ne znam kako, ne znam ni zašto, ali znam da će tako biti.
U ponedjeljak slijedi nova promjena. Kosa. Šišanje i nova boja. Ljubičasta. Nešto upadljivo, što se ističe, ali opet stapa s gomilom. Da se stvarno želim isticati, napravila bih si irokezu. Ali ne želim. Samo se želim pronaći. Također u ponedjeljak imam najvjerojatnije ispitivanje iz njemačkog, o kojemu mi također ovisi ocjena. Ako kemija i njemački prođu 5, jedina četvorka će biti geografija.
U utorak ću se morati početi pripremati. Crtanje. Pisanje. Snimanje i fotografiranje. Fizićko i psihičko pripremanje za ljeto. Neću biti na jednom mjestu, niti ću raditi jedno te isto. Planiram ići posvuda. A to treba pomno planirati.
Zadnji dan će na bundeku biti opijanje, na koje ne idem. Radije bih ostala doma i gledala kako mi nokti rastu, pola milimetra na tjedan. Neće biti dosadno. Uz to da me boli trbuh da bih mogla vrištati. Ali ne smijem ju još dobiti, samo da prođe nastup i škola...


Rose Chocher in red by ~VictorianPretty on deviantART

Mama me pitala što želim za rođendan. Počela sma pisati popis malih gluposti koje želim, ali jedna stvar se ističe. I to je ova gore slika.

Post je objavljen 09.06.2011. u 21:38 sati.