Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irudtravels

Marketing

Tri prekrasna dana ili Kako su me pronašli u šumi

18.-20.04.2011. Labanne/Capbreton
Probudio sam se malo prije nego je neko pseto došlo do šatora i kopalo nešto. Ili me to probudilo. Čuo sam mu i vlasnika da ga zove. Kasnije sam skužio da mi se pes popišao po prednjoj gumi i to je zapravo zakopavao :) kad sam izašao iz šatora došao je drugi pas. Veliki lijepi smeđi pas koji je došao i ponjuškao me, i onda ga je vlasnica dozvala. Uskoro je prošla vlasnica s malim djetetom u kolicima. Pozdravili smo se na francuskom i ja sam nastavio spremati stvari. Na povratku me na odličnom engleskom pitala kako to da sam tu i odakle sam. Pa sam rekao da potujem oko Europe, što joj se jako svidjelo i još smo kratko razgovarali (ona je iz Ceške) i onda me pozvala kod njih na čaj (jedna od one dvije kuće na ulasku u šumicu) i ja sam rekao da sam za 20 min tamo.

Photobucket
Jasper

Kad sam došao ja stigli su uskoro i prijatelji (Alex i Lorrain s presmiješnim pesekom Bengsijem) a uskoro i Michellin muž Paul s drugo dvoje djece Lucasom (6) i Leylom (9). Najmlađi je James ili mali Jimmy i nema još ni godinu dana -presladak je. Uskoro sam saznao da je ovo surferski raj Europe i da je Paul tu došao živjet zbog surfanja.

Photobucket

Photobucket
Paul i ja

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I tako su se na kraju našli i ostali ovdje. Ljeti imaju surf kamp i odlična su obitelj. Meni su rekli da mogu ostati ako želim i koliko hoću. Odlučio sam da ću ostati koji dan. Ostao sam na kraju do Velikog četvrtka. U to sam vrijeme dobio prve lekcije iz surfanja koje je totalno zarazno i totalno teško za početnika; upoznao 800 njihovih prijatelja from all around s kojima smo radili veliki piknik na plaži i puno sam se kupao u oceanu, koji mi je podrapao kupaće itd.

Photobucket
s klincima

Photobucket
Lucas s pivom

Sunset picnic:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
une petite fille

Photobucket

Photobucket
all together :D (wave)



Post je objavljen 21.04.2011. u 13:49 sati.