Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thereisanangel

Marketing

nastavak nastavka =) još nisam smislila ime za priču..to je najteže,odabrat naslov

Mislim da bi bilo fer da mu javimo da dolazimo.Sigurna sam da će nam biti zahvalan. Tad se zamislila i opsovala. Nije se mogla sjetiti formule za uprizorenje. -Mislim da ću jednostavno morati... Da,to će biti najbolje-kazala je samoj sebi i promrmljala nešto sebi u bradu. Trenutak kasnije,nebo su prošarale plave iskrice. Potjerala je konja dalje,ne zato što je žurila,već zato što je osjetila da je netko promatra. Nije bila paranoična jer je znala prepoznati opasnost ali ovo ju je uznemirilo. -No,daj Sjeno,moramo požuriti,imam osjećaj da nas netko prati a stvarno mi nije do borbe sada. Nisam spavala tri dana,a nisi ni ti. Iako si konj,mora da umireš od gladi,žeđi i neispavanosti. Hajde,trči što brže možeš-izderala se na njega. Propeo se, zarzao i počeo galopirati.
Helena je stajala i u nevjerici gledala Azru kako bježi. Ostavila ju je SAMU u divljini,Bogu iza nogu. Kad je više nije vidjela,sjela je i počela razmišljati što će dalje.-Mogu poći za njom,Ferrari je dovoljno brz da dostigne Sjenu. je,mislim da ću je sljediti. Moram,inače sam izgubljena-mislila je. Uzjahala je vranca i natjerala ga u galop, Znala je da bi ga to moglo ubiti ali ako je htjela stići sestru,morala je biti brza.
Pazite ime Heleninog konja... Ferrari hahahah. Nisam mogla odabrati ime a onda sam se sjetila da Ferrari ima vranca na svojoj zastavi i tako je konj dobio ime.

Post je objavljen 06.07.2010. u 15:22 sati.