Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/youre-complicated

Marketing

Chapter XIV.

Dovezli smo se do tog restorana u kojem smo se trebali naći s Taylorom. Tom je parkirao auto, odvezala sam se. Vidjelo se da sam zabrinuta.
-Jel sve ok?- pitao me odjednom.
-Nije! Kako može bit ok?- odgovorila sam bahato.
-A...hoće sve biti ok ako ja...ako mu ne kažem za nas?- dodirnuo mi je bradu rukom i blago ju zakrenuo prema sebi.
-Ne znam. Uvalila sam se ovaj put.-, odmahnula sam glavom.
-Sve će biti ok. Ne brini. Al čuj, ako mu ja ne kažem, morat ćeš ti. On mora znat što se događa.-, nasmješio se.
-Vidiš, meni ne bi trebalo biti teško odabrati između vas dvojice jer vas nije niti trebalo biti dvojica! TI nisi trebao biti opcija. UOPĆE!- raširila sam ruke.
-Ne pratim...-, pogledao me stisnutih očiju.
-Ti si trebao biti samo za jednu noć. Samo zabava. Onda bih se ja vratila svom životu. A sad...sad ne mogu odabrati između tebe i Taylora jer...-, zastala sam, a on me i dalje gledao. Zašutila sam.
-Jeeeeer??- otegnuo je i odmahivao glavom.
-JER MI SE SVIĐAŠ!- proderala sam se i okrenula glavu na stranu. Nasmijao se.
-Samo se ti ceri...-, naslonila sam kažiprst na usnicu.
-Znaš što je onaj čudni dio?- zagrlio me jednom rukom.
-Postoji i čudni dio?- okrenula sam se prema njemu još uvijek držeći prst na usni.
-I ti se meni sviđaš.-, dignuo je i spustio obrve na brzinu, -I to je užasno sexy.-, nasmješio se.
-To što se ja tebi sviđam je sexy...dooobro.-, odvratila sam.
-Ma ne to, to što radiš s prstom.-, odvratio je i maknuo ga s mojih usana te na njih prislonio svoje.
-Ali vidiš, za razliku od njega, ja ovo stalno radim.-, nasmješio se kad se odmaknuo.
-Tako si pun sebe.-, odvratila sam i ljutito izašla iz auta. Ne znam zašto sam se naljutila, ali jednostavno sam imala potrebu biti na njega ljuta i takva i ostati. Otišla sam unutra da nisam niti okrenula glavu za Tomom, a išao je odmah iza mene. Tamo nas je dočekao Taylor s već spremnim stolom. Svi smo sjeli, Tom nasuprot mene. Objasnili smo Tayloru da mi je Tom prijatelj. Zatim je došao konobar i pita za narudžbu. Sven i Oton su uzeli rižoto s plodovima mora, Jura i Žac su uzeli bečki narezak, Taylor škampe, a ja jastoga.
-JA ĆU ĆUFTE!- glasno je rekao Tom. Svi smo ga zbunjeno pogledali, a on slegnuo ramenima.
-Šta ćeš kad volim ćufte? S ekstra sosom, molim.-, još zbunjenije smo ga pogledali. Hrana je brzo došla i Tom se hušio u ćuftama. Mi ostali smo kao civilizirani ljudi razgovarali. Odjednom sam osjetila kako me nešto dodiruje po nozi, a onda sam vidjela Tomov pogled, to jest, njegovu podignutu obrvu. Lagano je zakrenuo očima prema WC-u. Pogledala sam ga kojikurachoćeš? pogledom. Zatim je ponovio istu stvar.
-Idem samo napudrati nos.-, rekla sam i digla se.
-Ćufte me nadimaju, moram na toalet.-, s obzirom na njegovo ponašanje večeras nikome nije ništa bilo sumnjivo. Ustali smo se oboje i krenuli različitim putem, a kad smo shvatili da nas ne gledaju potrčali smo prema ženskom WC-u. Upali smo unutra, on se naslonio na vrata, a ja sam navalila na njega. Prislonio nas je na zid i kleknuo. Počeo mi je otkopčavati remen.
-Što radiš?- pitala sam.
-Ne znam, i ja se pitam.-, nasmješio se zločestim osmjehom i jednim pokretom mi praktički strgnuo košulju. Stavio je ruke na moj struk i lagano zadigao majicu te me počeo ljubiti oko pupka. Kleknula sam pored njega i zgrabila ga za glavu te mu prstima prošla kroz kosu. Legao je na hladni pod i natjerao me pogledom da zaključam vrata, pa sam to i napravila. Zatim sam se spustila do njega i poljubila ga jednom u vrat. Svukla sam mu majicu, a on je počeo teže disati. Krenula sam se spuštati njegovim tijelom sve dok nisam došla do hlača.
-Ovoga ćemo te riješiti.-, nasmješila sam se i počela mu otkopčavati hlače.
-Ne, stani.-, rekao je i nalaktio se pogledavši me.
-Ha?- odvratila sam zbunjeno ga gledajući.
-Ovaj put je tvoj red.-, sjeo je i polegao me na pod. Počeo me lagano ljubiti po vratu i podvukao jednu ruku pod moja leđa, a drugu meni pod majicu. Počeo ju je polako i senzibilno skidati povlačeći ju prema gore. Svukao ju je i počeo me ljubiti po cijelom tijelu. Stenjala sam i uvijala se pod njegovim dodirima. Zatim mi je skinuo hlače do koljena i počeo rukom prelaziti preko mog koljena. Svukao je i svoje hlače do koljena te me primio za nogu i stavio sebi na rame. Ponovno se probudila naša životinjska žudnja i privlačnost koju smo gajili jedno prema drugome. Dok smo tako pokušavali biti što tiši, a znoj nam se slijevao sa tijela u potpunosti smo zaboravili na ručak i ljude u drugoj prostoriji. Znali smo da ne možemo dugo, moralo je biti kratko. Upravo smo oboje dosezali vrhunac. Primila sam ga za glavu i nabila mu jezik u usta kako bih prigušila sve ono što se definitivno ne bi trebalo čuti. Izvalio se pored mene, no nisam maknula usne s njegovih, okrenula sam se i legla na njega te ga zažvalila. Još sam neko vrijeme to morala činiti jer on nije pokazivao da se namjerava smiriti uskoro. Napokon je počeo uzvraćati i zagrlio me te počeo trljati po leđima. Nasmješila sam se i ustala s njega.
-Moramo ići. Koliko smo tu?- pogledala sam ga.
-Nekih 10 minuta. Ja ću prvi.-, nasmijao se, obukao, otključao vrata i izašao. Krenula sam se oblačiti, a onda shvatila da mi je potrgao gumb na košulji. I to točno onaj srednji koji je jedini i bio potreban. Imala sam samo majicu bez rukava, pa sam nju obukla, a košulju prebacila preko ruke. Izašla sam van iz WC-a kad sam se malo sredila.
-Di si do sad?- pogledao me Taylor.
-Ma pukao mi je gumb na košulji.-, potužila sam se, a Tom koji je upravo pio zagrcnuo. Zakašljao se, a Oton koji je sjedio pored njega ga je par puta opalio po leđima.
-Jesi dobro, stari?- pitao ga je.
-Da...ma samo sam se zaletio.-, nasmijao se, a Oton nasmješio i nastavio razgovor sa Svenom i Žacom.
-Daj da vidim.-, rekao mi je Tay kad sam sjela pored njega. Nasmješila sam mu se i pružila košulju. Tom se posprdno nasmješio.
-Joj, popravit ću ti to, stalno mi se događa.-, nasmješio se i iz džepa izvukao iglu i konac. Tom je izbečio oči i ugrizao se za usnicu kako se ne bi nasmijao kao luđak. Pogledala sam ga prijekorno.
-Hvala ti, puno mi to znači.-, nasmješila sam se dok se on bavio gumbom i košuljom.
-Imaš šivaći pribor u džepu?- Tom je pitao.
-Da, zato što mi gumbi često otpadaju. Morao sam naučiti zanat.-, nasmješio se nakratko ga pogledavši.
-Ajme...-, Tom je okrenuo glavu.
-Evo, izvoli.-, nasmješio se i pružio mi košulju kad je završio.
-Joj, hvala ti, stvarno si zlato.-, nasmješila sam se i obukla košulju.
-Ništa, i drugi put.-, približio mi se i poljubio u obraz.
-Taylor, mislim da trebaš nešto znati prije nego što nastaviš s time.-, Tom se odjednom uključio. Samo se nadam da neće ništa reći o nama.

Post je objavljen 10.05.2010. u 14:58 sati.