Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...snjezna kraljica

...Bebek-Lagano umirem u tvome sjecanju

Nekidan sidin u ateljeu i u nedostaku inspiracije odlucin malo listat stare skice, jos od vrimena kad sam bija zelen i mlad i kad sam tek ulazija u slikarske vode.
...mozda naletin na kakav dobar crtez!? ...promislim i otvorin jednu staru fasciklu... prelistan je cilu i onda pri kraju pod ruku mi naleti grubo izradjena skica zenskog akta.
Film mi se odmota dok si reka keks! ...odlozim fasciklu, naslonin se udobno u naslonjac fotelje i sa smjeskom se sitin vrimena ciji je fragment osta na skicirnom papiru....
...ha, bila je to prava Love story!!!
Sicam se, bija sam pozvan na jednu sedmodnevnu litnju likovnu koloniju na moru.
...smistili su nas u jednom kampu na nacin da je svaki slikar ima svoj sator.
...super vam je ta ideja!!! ...odusevljeno sam komentira domacina koji nam je sve nabrzaka objasnija, podilija slikarski materijal i pozelija ugodan boravak i plodonosan rad.
Kako sam cesto kampira, nije mi tesko palo nedostatak mekog kreveta i sobe, pogotovo sta sator nisam mora dilit sa nikim.
...al' jebes te detalje... vracam se na Love story! :-)
Nakon rucka i popodnevnog odmora uzmem pribor i opalim drito na plazu.
...zavucem se u sjenu borova, zavalim se u sklopivu stolicu i naravno ka' prava umjetnicka dusa najprije osmotrim „bojno polje“ :)
...nije mi dugo tribalo da mi pogled zapne i to di ce nego drito na guzi sladoledarke koja je bas u tom trenutku „ronila“ u sadrzaju „Ledo“ frizidera slazuci robu.
...mmmmmm to je bija pravi praznik za oci gledajuc kako njena lipa guza mjesa onako naguzena priko bande od frizidera
U tom trenutku dosli su neki klinci po slaju i ona je izronila iz njega... osta sam paffff...!!!
...na crnoj ricavoj kosi uhvatilo joj se inje iz frizidera, onako preplanula, plavih okica ka' safiri i duda koje samo sta nisu ispale iz majice na spaline... jebate, parila mi je ka' snjezna kraljica!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...ha, nju moram portretirati... hmmm, a mozda i nesta vise, takvo nesta ne smim propustit... razmislja sam vec sa dozom adrenalina koji se lagano penja pogotovo u mom donjem dilu tila.
Cili dan nisam nista radija, samo sam je gleda, skicira zanimljive detalje i zamislja kako mi pozira.
...jebi ga, bila je tako lipa, a izgledala je tako cedno i naivno da se moje sampouzdanje rusilo sve vise i vise... nisam ima hrabrosti da je zamolim za to plaseci se da cu je povrijediti i da ce me odbiti.
Sutradan prije nego je zatvorila stand, skupim snage i pridjem joj...
...heeej mala! ...pocmem nekako zamuckujuc, gledajuc i utapajuc se u plavetnilu njenih ociju...
...slaju, a??? ...kojeg tribate??? ...procvrkutala je smjeskajuc se i otkrivajuc prekrasni niz bilih zuba, a na licu joj se stvorise dvi male jamice koje su je pravile jos sladjom

Image Hosted by ImageShack.us

...ne bi ja slaju...ja bi tebe!!!... privalin nekako priko usta gledajuc je ne trepcuc.

...nastavlja se!


...lip pozdrav!mah




Post je objavljen 19.12.2009. u 00:05 sati.