Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

263/365

Danas uživam doma i sad mi novatv šteka, a Višnja Pevec priča, e.
I sad se Mel Gibson seksaO!
No dobro.

Ovo dalje ne morate čitati.

Malo sam se ubedirO danas, pa sam gledO slike. I spavaš na jednoj, toliko si bucibuci. Toliko smo filmova pogledali skupa, ali samo svaki treći smo uspijeli do kraja. Uvijek smo počeli s našim glupostima u sredini. Sjećaš se kad sam poslije škole došla do tebe pa smo gledali onog s onim likom Angelom koji je na kraju bio Vrag? Robert de Niro je glumiO. I onda smo se ljutili jedan na drugog ali smo bili preponosni da to priznamo. IšaO si u P natrag drugi dan i nisi mi ni pusu dao vani. GledaO si za mnom i ja sam se okrenula. Tvoj tata nas je gledao kroz prozor i nasmijao se. Bilo nam je lijepo. Mislim da je nedostatak te puse kriv za ovo danas. Za ništa :(
Sjećaš se kad sam ti trbuh gladila ispred H? Kad si čučnuO da me oraspoložiš i pričao mi gluposti. Kad si hodaO s nekim likom iza mene dok sam ja pričala s ludim K, i gledao me i smijao se slatko. Kad sam ja bila glupa i nisam htjela do P, pa si me dizao kad sam sjela dole.
Sjećaš se kad smo prvi put pa sam mu dala ime? Sjećaš se kad si došaO do mene i sve promatraO po mojoj sobi? Kad si naočale isprobavao i kad smo se pred susjedima ljubili?
Sjećaš se kad smo pričali vani 100 sati i ti si me toliko htiO sutra imati?
Ja bi da je sutra to sutra.
Bediraš me, dječače.

Onda sam se sjetila još i Č. Napisala sam mu poruku kak mi fali ljeto i vožnje. On je spavao u mojoj vesti i mirisaO ju. Ja sam imala njegovu isto.
On mi je bio najkul, a Bubuu je bio ljubomoran na njega. Ali voljela sam ih oboje. I bili su mi dobri. Svaki na svoj način.

I sad, upravo sad sam se Bennyja sjetila, mog pesonje prvog. Bio je mali zločko, al toliko smo ga jako voljeli :( I nikad ne budem zaboravila kak je umiral. Miško moj mali :( :(

DOBRO SAM!

Pričam s B! ZaljubiLaaa se *-*
Imam šosić al nije kak sam ja htjela. Dobro, nema veze.
Evo. Bok!

Photobucket



Post je objavljen 13.12.2009. u 23:59 sati.