Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

26. Berlin

Sutradan, 25.6. 2009. godine iz Kolna išao sam u Berlin na novi nastup PSB. Ugodna vožnja vlakom, a u Berlin sam stigao oko 5 sati popodne. Nije bilo teško naći dvoranu, preostalo je još doći do ulaznice što je bio problem jer je bilo rasprodano. Sreo sam Carlosa kojeg sam upoznao u Amsterdamu i iznenadio se kad je čuo da sam bio u Kolnu i da idem i u Leipzig. S osmijehom me pitao idem li u Leipzig. Rekao sam mu da nisam primijetio da ima fanova PSB koji idu od nastupa do nastupa, a on se složio rekavši da samo ja i on tako idemo ("just you and me") što me nasmijalo.
"Go to PSB performance is always adventure, you should write a blog about that"-rekao je Carlos govoreći kako je odlazak na PSB nastupe avantura i da bih trebao pisati blog o tome. "Are you reading my mind?"-upitao sam ga iznenađeno i rekao mu da sam već ranije odlučio
pisati blog o tome i da već imam blog.
Primijetio sam da neki čovjek drži neki natpis, ispostavilo se da ima kartu viška i da ju prodaje. Bio sam oprezan, pitao sam ga je li karta prava i je li on fan PSB. Rekao je da je fan PSB, a ja sam trazio da to dokaze te sam ga pitao da nabroji par pjesama PSB. "WEST END GIRLS... WHAT HAVE I DONE TO DESERVE THIS?"-nabrajao je (zapravo ne znam je li ovo drugo rekao kao pjesmu ili...). Tražio sam da navede neku pjesmu koja nije hit i ipak se uspio sjetiti pa sam pristao kupiti kartu.
Došao sam do prva 3 reda, a kasnije su do mene došle dvije djevojke koje dalje nisu mogle zbog prigovaranja dame koja je bila ispred nas. Nastup je, naravno, bio izvrstan a novine koje je Neil bacio nisam ni ovaj put uhvatio.
Na kraju je Neil rekao berlinskoj publici da će ponovo nastupati u Berlinu u prosincu.
Nakon nastupa zajedno s Carlosom čekao sam PSB. Nakon nekog vremena, pojavio se Neil i većini fanova dao autograme. Jedan ga je pitao kad će u Beč, drugi kad će u Prag, a Carlos ga je opet pitao kad će u Kostariku.
Te večeri posjetio sam legendarnu stanicu ZOO BERLIN i tamo saznao za smrt MICHAEL JACKSON-a. Pomislio sam kako novac nije riješenje problema, kako je taj čovjek imao problema unatoč bogatstvu i kako je umro rano.

Post je objavljen 11.12.2009. u 21:00 sati.