Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bidon

Marketing

Ja

Evo me tu sam sedim za kompom instaliram sp3 tj downloadujem neuspjeshno jer mesari iz microsoft-a ne pushtaju brzinu da valja al shto je tu je trebalo bi da se to skine vremenski faktor i nije u pitanju. Pushim pljugu pijem nectar breskvu nishta narochito noc relaxacije koju dugo nisam imao.
Htio sam mnogo toga da ispishem al da sam otvorio blog prije 5 sat al sad vec nemam snage sa dugometrazhno tipkanje jer umor me uveliko stigao i uskoro ce me prestici samim tim cu ja zavrshiti u krevet. Uglavnom naporan dan na noge sam od 8 sati predavanja vjezhbe sviranje trchkaranje do gazde da platim kiriju i rachune za proshli mjesec kompletna restauracija comp-a sad vishe nije svashtara koja je do sad bila nego iskljuchivo osposobljen i namijenjen za muzichku produkciju. Eto otkrio sam jednu stvarchicu o sebi to jest chime se bavim i shto studiram mislim da je i to mnogo za nocashnji pusti post koji cu za par minuta da objavim. Al dobro ni meni ni vama chitaocima ako vas i u suhtini bude nece nanijeti nikakvo zlo.
Toliko za pochetak sutra ce ovo sve biti mnogo opshirnije mnogo zanimljivije i dobit ce neku viziju koja bi trebala u buducnosti da se shiri na sve strane i da obuhvati gotovo cijelog mene i josh pola svijeta.

Post je objavljen 01.12.2009. u 23:15 sati.