Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Ženska koljena

Nedavno sam čitao zanimljiv post na rozojkozi kak ljubljene zapravo nije ništa više nego li izmjenjivanje bakterija i virusa s partnerom s ciljem razvijanja antitijela. Žene instinktivno, po mirisu znoja, biraju muškarce što različitijih (HLA) gena da bi potomak raspolagao širim izborom gena i uzeo od svakog ono bolje i tako bio "savršeniji", a ljudska rasa evoluirala.

Uvijek me iznova fascinira kak je priroda to sve lijepo poslagala. Naravno da nije riskirala i razmnožavanje učinila ugodnim ko odlazak zubaru, neg je ipak išla na ziher.

Na žene je stavila i sise. Da ako se udubimo previše u učenje, čitanje, pisanje, slikanje, da ima nešto što bi nam lako moglo skrenuti koncentraciju i podsjetiti nas da se ljudska vrsta ne razmnožava sama od sebe... (odnosno razmožava, al kužite...)
Te sise su oduvijek misterij. Kaj je to? Nekaj visi/viri/izvire/pupa/cvate i sad smo mi ludi...

No dobro, sise još i razumijem, lijepog su oblika, dođe ti da primiš, popipaš... al kaj je s koljenima!?
Jesen, zima; ženska u suknji i čizmama; otkrila koljeno i 5 cm ispod i iznad - gotov si, lud si, to je to, ona je čisti seks, nemreš skrenut pogled. A koljeno. Obično koljeno. Još ima i čarape. One tamne s puno dena. Ne vidiš zapravo niš.
Neki dan sam na francuskom skužio da je cura dva stolca desno od mene odlučila koljena pokazati. Još je bezobraznica i kariranu suknjicu obukla. Skoro sam vrat potrgao koliko sam se izvijao da vidim kak to zgleda ispod klupe... još sam morao dodatno paziti da ne budem preočit da ova s lijeva ne provali da škicam ovu s desna jer čini mi se da s ovom s lijeva imam različitije gene. Iako nam je boja kose slična. Al njena je bujnija, nemirnija i uzkovitlanija; taj gen tražim.


Post je objavljen 29.11.2009. u 22:08 sati.