Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraloba

Marketing

Shakira na naslovnici "Rolling Stone" časopisa

Image and video hosting by TinyPic

Kad je Shakira izdala sing "Hips Don't Lie", večina slušatelja nije znala da je izraz nastao priličnim ponavljanjem u studiju. "Rekla bih , 'Hej, vidiš li mi kukove kako se pomiču?", izjavila je Shakira objašnjavajući kako testira moguće nove pjesme. "Ne? Nešto nije u redu. Moji kukovi ne lažu."

Image and video hosting by TinyPic

Shakirini najseksipilniji pokreti: od trbušnog plesa s Beyoncé do zavijanja u kavezu.

Poznati kukovi tridesetdvogodišnje pjevačice u prošlosti su joj donijeli mnogo uspjeha. Prodala je 50 milijuna primjeraka širom svijeta i zaradila preko $100 miljuna. Dok se priprema izdati treći engleski album "She Wolf", kolumbijska pjevačica nalazi se na raskrižju.

Image and video hosting by TinyPic

U novom broju časopisa "Rolling Stone" Shakira je Vanessi Grigoriadis govorila o pritisku kojeg osjeća u vezi postajanja prava zvijezda u SAD-u. Tako može uskoro zadovoljiti "psihički poziv" : "Moje tijelo me traži trudnoću," izjavila je, otkrivajući kako bi dijete moglo doći nakon "She Wolf" faze.

Image and video hosting by TinyPic

Kako bi saznali više o tom cilju, Shakira je otišla u studio i ekipi "Rolling Stone" dala bliži prikaz njezinog kava - gorivo zasjedanja u Bahamas’ Compass Point studijima koje je odabrala zbog rock & roll prethodnika.

Image and video hosting by TinyPic

"Veliki sam fan Boba Marleya, The Cure i AC/DC grupe i kad sam čula o ovom legendarnom studiju gdje su svi oni snimali, morala sam biti ovdje", objasnila je. Shakira je odradila photoshoot za RS naslovnicu. Ovdje pogledajte ekskluzivni video sa snimanja u ulicama New Yorka.

Image and video hosting by TinyPic

Čak i detaljno isplaniran album "She Wolf" može joj donijeti uspjeh. Saznajte zašto je datum izlaska albuma bio pomaknut, kako je surađivala s Lil Wayne za novu pjesmu "Give It Up To Me", čiji je producent Timbaland, zašto se odbila udati za svog zaručnika s kojim je u vezi 9 godina te još mnogo toga u najnovijoj priči s naslovnice.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 29.10.2009. u 17:52 sati.