Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Welcome to my Hungerland.

Kao prvo, da se ispricam zbog nepisanja. Zadnja 2 tjedna su mi bila pravi kaos (ali u pozitivnom smislu-osim skole). Ucenje, ucenje, izlasci navecer. Dolazim doma oko 12-1, budim se u 7. Hodam posvuda toliko da mi vjezbanje skoro i ne treba. U svakom slucaju, bar sam uspjela dobiti neke dobre ocjene, iako me markiranje dosta muci (nad glavom mi vise neopravdani kojih se treba rijesiti prije nego sto stara sazna). Tko bi odolio kavi na toplom sada kada je pusenje opet dozvoljeno...? :)
Jutros sam stala na vagu. 45 jos uvijek, i neopisivo sam sretna kada vidim tu brojku. Zadnji put sam 45 kg imala u 1. razredu.
Inace, zadnjih mjeseci sam se previse trudila oko skidanja kila. Lose je zavrsilo svaki put- nakon svakog gladovanja, binge. Moja tezina je fluktuirala sa dvije kile gore-dolje, dakle nista posebno.
I onda...Upoznam Njega. Decko kojeg sam neko vrijeme gledala i mislila da ga nikad necu imati (on je jedan od onih super-zgodnih za kojima sve cure trce i mogu imati bilo koju)- prisao mi je, upoznali se i tu je sve pocelo. Od pocetka se vidamo svaki dan, tako da nemam vremena za hranu. Njegovo savrseno tijelo mi je thinspo.
Iako, stalno mi naglasava kako ne voli premrsave cure i kako bi volio da se udebljam bar 6-7 kila. (apsolutno nemoguce.)
Dolazim iz skole, pojedem nesto malo od rucka, ucim, pospremim sobu, odem na neku kavu, dolazim doma, spremam se, idem van s njim. Uz taj nedostatak vremena, zaljubljenost u meni izaziva totalno pomankanje apetita.
Kalorije i masti stvarno ne brojim, vec neko vrijeme nisam, a prije mi je to bila navika. Glad prestajem osjecati, sada me jedna kava moze napuniti. XXS hlace- skroz vise na meni :)
Stara je primijetila da sam u licu vise bijela nego obicno i da skoro sve visi na meni, pa je posumnjala - ni manje ni vise- da se drogiram. U vezi prehrane me nije nista ni pitala i to mi je drago.

Sutra pocinje competition koji je Dandy osmislila i jedva cekam - zato sto mislim da ce me motivirati da dam sve od sebe.

Alice <3


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 18.10.2009. u 13:57 sati.