Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Failing...or not?

Povratak nakon dugog nepisanja bez neke posebne isprike, jednostavno nikad nisam ulovila vremena za pisanje jer sam bila preokupirana svim i svacim.
Zasto imam osjecaj da sam proslog tjedna nabila 1-2 kg? I dalje stanem u XXS hlace bez problema, ali onako, jedvaaa. Vaga ih ne pokazuje, ali zasto ih onda vidim?
Proslog tjedna se nisam drzala nikakvog odredenog plana prehrane, sve je bilo ispremijesano. Dan gladovanja, pa dan natrpavanja... To je otprilike bilo to. I naravno da imam griznju savjesti sto se tice svih tih nedopustenih stvari koje sam stavila u sebe...
Pocinjem opet, odmah, sad. Ne zelim vise cekati ni sekunde. Do pocetka skole XXS hlace bi trebale visjeti na meni, a ostaje mi jos samo 2 tjedna. 2 tjedna u kojima cu saznati kolika je moja snaga volje zapravo jaka. Koliko zapravo mogu postici ako dam sve od sebe.
Jucer sam probusila usnicu, dakle moram jesti sve u malim komadima da ne ozlijedim pirsing, sto je super. A stvarno i nisam tako gladna.
Nemam volje ni za sto. Potpuno sam letargicna i bezvoljna. Ceka me ciscenje kuce, vjezbanje, autoskola, izlasci s Njim, a jedva nalazim snage da se ustanem ujutro. K tome svemu, jos i radni vikend (koji ce mi biti izlika za sto manje hrane).
Pa ne znam koji put skupljam sve atome svoje snage i idem dalje. Ne odustajem.
"Zelis li to dovoljno jako...?" Da, naravno da zelim. I imat cu to.

Napravila sam plan kojeg ću se držati dokle god budem mogla :
-jest cu SAMO kada netko gleda
-potrosit cu više kalorija vjezbanjem nego što ih unesem u sebe
-unosit cu manje od 500 kcal dnevno
-izbjegavati slatkise, meso, fast food i gazirane sokove
-bez binganja! (ne smijem cak ni misliti o tome)
-vagati se dvaput dnevno, mjeriti dvaput tjedno i sve to unositi u tablicu


Dovoljno jednostavno.

Alice <3
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 25.08.2009. u 14:44 sati.