Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vala1

Marketing

Obitelj Gospić

Kod bake Mire u dvorštu živi još tri obitelji, (dvoje u dvorištu, a sa Gospićima dijele bašću)

Obitelj broji 4 člana, Antonija, Zdenko, Marin i Danijela............................

Antonija je bakina sestra totalna romantična duša, mladenačkog duha ( a i izgleda) , moja mama ju zove glasom razuma u tom dvorištu.
Ima odlične dvije stranice koje svakako pogledajte
MOj Osijek pored Drave
Tratinčice




Zdenko , njen muž, je upao u krizu srednjih godina,, kako kaže moja mama, iako motor ima oduvijek, sad mu još samo fali naušnica (kožne hlače već ima). Motorist posjećuje sve moguće susrete motorista, njihove tulume i slično, što god ti bikeri već rade. Koliko se moja mama kuži u motore i njihove susrete, to je skup testosterona sa velikim motorima, sa malim curama i velikim egom..................
Njegovu sliku zapravo i nemam ali ću je nabavit, on me naučio i jednu od mojih prvih riječi EJ !!! Tako se mi dozivamo čim me vidi da stižem pred dvorište.

Marin, je njihov sin, poduzetnička duša ima školu za glazbene producente, sanja o odlasku u Miami, kad ga čovjek vidi nikad ne bih rekao da će biti slab na moju malu ličnost.



Danijela, popularno zvana teta Deja, živi u Zagrebu sa svojim zaručnikom uskoro budućim mužem (čika Hrca). O njima će biti još dosta priče, jer su jako dragi, a ja ih jednostavno obvožavam, a za sada slika tete Deje








Post je objavljen 23.08.2009. u 14:17 sati.