Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Pain and Comfort

Ha, vaga pokazuje jedan kilogram manje, sto znaci 47 i prilicno sam zadovoljna, koliko mogu biti. Naime, imala sam feeling da cu danas teziti cak i vise jer jucer sam bili prisiljena pojesti veceru. Stara je bila jako sumnjicava (jer kao, nisam jeli cijeli dan i nije moguce da nisam gladna), pa sam onako, cisti da otklonim svaku sumnju, pojela tanjur tjestenine i poslije mi je bilo zlo. Lezala sam na krevetu i razmatrala dvije opcije: povracanje ili vjezbanje do jutra, ali nisam se odlucila ni za jednu jer sam isla van.
Jutros sam se probudila sa nekim dobrim osjecam, kupila sam dvije boce jane s limunom i sada pijem, s tim sto sam popila i dvije kave (ha, morala sam se razbuditi). Anyway, ako se uspijem izvuci s rucka danas ce biti vodeni i vjezbat cu i istovremeno gledati uvod u anatomiju <3.
I tako, gledala sam For the love of Nancy (nadite to na youtubeu, prepredobar je film, kao i Hunger Point i A secret between friends), i stara mi uleti u sobu i donese pecivo koje inace obozavam. Ali ne pojedem ga, kao inace, nego ga stavim sa strane, da bude tu kao iskusenje, tako da malo vjezbam svoju snagu volje (mislim, bilo je i vrijeme).
Ne da mi se svaki put zavrsiti sjebana zbog svog nedostatka samokontrole. Tako da sam shvatila da moram ozbiljno poraditi na tome. Food diary je jos uvijek negdje na dnu ladice, ali pratim sve kalorije i ostalo u obicnom dnevniku. Jucer sam bila na jebenih 400 kcal do navecer, prilicno razocaravajuce.
Ali danas imam priliku sve to ispraviti i dovesti se u red.
Unatoc svemu, danas se osjecam g-o-l-e-m-o. I nosim ful siroke hlace i majicu i izbjegavam ogledalo, tako da...Da, ne zelim se suociti sa istinom. Jos samo danas. Ako danas bude vodeni, sutra cu se moci puno lakse nositi sa samom sobom.

Alice <3

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 13.08.2009. u 13:22 sati.