Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeneyedgirl

Marketing

Batman i ja smo prijatelji

Sanjala sam sinoc da smo Batman i ja prijatelji. I to ne fejsbuk prijatelji, nego se fino poznajemo i ja sam bila kod njega doma. (Batman je naravno bio Christian Bale).
Onda je Batmanu na veceru dosao Papa i dok smo mi fino sjedili i jeli, neko je kroz prozor (Batman je zivio na zadnjem spratu) upucao Papu i njemu su se na bijeloj odjeci, na grudima, pojavila tri crvena kruga koja su postajala sve veca. Papa se srusio sa stolice, a Batman je nazvao 911. Dok smo cekali hitnu saznali smo da Papa nosi pelene, one za odrasle. Hitnoj je trebalo dosta dugo da dode.
U iducoj sceni sam isla Papi u posjetu u bolnicu. Bolnica je bila preko puta groblja koje bilo ogradeno betonskim zidom visokim oko metar, a na zidu je rasla ziva ograda. Nosila sam Papi flasu vina koju nismo uspjeli popiti u toku vecere. Kad sam dosla blizu bolnice donja trecina flase se odvojila i pala na zemlju. Svo vino je iscurilo i ostatak flase mi je iskliznuo iz ruke. Staklo se rasprsnulo u slow motion. Ja sam sjela na zidic od groblja i pocela plakati jer sam slomila Papino vino. Neko je prisao da me utjesi (ne znam ko), a ja sam plakala "I broke the Pope's wine"...
I onda sam se probudila.

kategorija: moji ludi snovi :)


Post je objavljen 05.08.2009. u 18:00 sati.