Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nimfica0

Marketing

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't

Bonjour!

Na kratko ću se osvrnut na moj prošli post, tj. na moju pjesmu. Unatoč što nije komentirana na blogu, poslala sam je par ljudi te je uistinu zadobila pozitivne kritike. Bar od mojih najdražih kritičara;-)
Iskreno, sama sam sebe iznenadila. Usprkos mojih silnih poštapalica i slabom izražavanju, doista je došao do izražaja moj nešto bolji vokablar, no dobro, dovoljno o tome.

Ovaj post pišem u 20. lipnja, tj. 4 dana nakon dugo išćekivanog koncerta Slipknota koji me uistinu zadivio. Koji se zbio sasvim neočekivano.
slipknot Pictures, Images and Photos
U polusnu sam naglo odlućila da neidem na maturalac i to oko mjesec dana prije njegovog nadolaska. I stvarno imam osjećaj da sam donjela ispravnu odluku. Još jedan dokaza moje ekcentričnosti:-) Te sam odlućila dio novaca namjenjen za taj maturalac potrošit na karte za koncert.

Pratnja mi je bio jedan dečko tj. frend od mog buraza. Izrazito drag, s mnogo soli u glavi. Pošto smo se se morali preguravat da bi dospjeli sve do drugih redova od stage-a, nešto smo se kratko držali za ruke. Pogotovo zbog ludih naguravanja pomalo pijanih metalaca, no dobro, ipak nije bio smisao u huliganskom naguravanju nego u dobroj zabavi. Predgrupe su bile dobre, Slipknot savršen, dobro društvo, gala (moja nova poštapalica) atmosfera. U trenutku kad je Slipknot izvodio moju naj naj naj pjesmu Psihosocial, postala sam svijesna koliko sam zapravo u tom trenutku bila ponosna na sebe. Bila sam na koncertu, među metalcima, odjevena u crno s crnim ružem na usnama bez ikakvog srama zbog moje ekcetrićnosti. Konačno među sebi slićnima.
dark love Pictures, Images and Photos
Osjećala sam se u svojoj crnini lijepo, puna samopuzdanja, i naravno sretno. Među starijom ekipom, za koju smatram da sam dovoljno zrela. Uz moju najdražu glazbu, a da nisam morala slušat na slušalice bez osjećaja nelagode što odskaćem od okoline cajkera i fensera. Unatoć što je bilo nevino (no ipak mi je bilo drago), bila sam u društvu pametnog, starijeg i ambicioznog dečka, s kojim sam se držala za ruku koji me nije pocjenjivao i koji je prihvaćao mene kakvu jesam u toj crnini bez osjećaja gadljivosti (čak sam mu dala i pusu;-))))
I taj event propustit zbog maturalca, na kojem bi bila nezadovoljna zbog društva, glazbe, robe(mrzim nosit sandale) i osjećala bi se totalno drugaćijom od "obićnog puka" stvarno mislim da nebi imalo smisla. Unatoć što sam navikla da odskaćem od okoline.
Mogu vam reći da sam zadovoljna, napokon:-)))

To bi bilo to, uživajte,-)))


Post je objavljen 20.06.2009. u 19:21 sati.