Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Danas bih da me nema

Danas bih najradije da me nema nikako, da me netko gumicom sabriše, kao da nikada ni postojala nisam,,da od mene ne ostane ni trag. I da me potražiš na mjestima gdje sam nekad bila, i da me ne pronađeš... Kao što ja tebe danas ne nađoh među raspuklim krhotinama svoje stvarnosti. Golim rukama od polomljenih djelića svog života pokušavam sastaviti mozaik svojih misli da bi imao formu i oblik,,,i onda dođeš ti, nepozvan, nenajavjen, nepoželjan, nerazumljiv, neshvaćen, nestvaran i nedododirljiv,,,i smisla nestane,,ako je ikada i postojao.
Zašto mi unosiš nemir u životni prostor kada ne želiš biti dio istoga???
Zašto mi to radiš? Što je tako gorko u tebi ,,a sladi na usnama...
Ljuta sam na tebe i sebe. Želim te isčupati iz najskrivenijih kutaka svojih misli, želim te baciti svom snagom o najoštriju stijenku da se raspukneš u bezbroj sitnih komadića da te nitko i nikada više ne može sastaviti , i da više nikada ne pronađeš stazu u moj život. Ne želim te vidjeti , ni čuti, ne želim da postojiš , da znam za tebe.
Ljuta sam beskrajno,,toliko da sebe počimam mrziti .
Želim da me nema danas, kada sam ti opet poklekla, opet ti se obradovala, i opet te pustila tamo gdje sam sebi obećala da te više neće biti. Danas se mrzim kao nikad prije. I tebe mrzim!!
Slomio si moje otpore, moje granice, moje riječi. Nisam bila snažna ,,, nisam htjela biti,,,
Danas bih da ne postojim... I da me opet nacrtaju,,kada tebe više ne bude,, jer nas dvoje ne možemo u istom vremenu, uistom gradu,,, u istom životu,,,,


Post je objavljen 08.06.2009. u 20:24 sati.