Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Bajkerski vikend

Umag je protekli vikend ugostio tisuće bajkera (spominje se čak 12 tisuća!). Najviše do sada. Pogodovalo im je lijepo vrijeme, nakon tolikih kišnih susreta. Svi kafići u gradu i okolnim turističkim naseljima bijahu okupirani bajkerima. U subotu su se naslikavali na Novoj obali, kak je u zadnje vrijeme jako moderno i in stvarati milenijske fotke, tak su i bajkeri pozirali za jednu milenijsku. Gdje god pogledaš – motori, kožna odijela ili prsluci, kacige (što obične, što ocrtane, što s ušnim ili repnim dodacima). Bijaše i gospode na snažnim al tihim makinama, čitavih obitelji na cestovnim krstaricama, ali i nadobudnih preglasnih motorista.


Bajkeri 2009

Bajkeri 2009

Bajkeri 2009

Bajkeri 2009

Bajkeri 2009

Graja, turiranje, glasni rock iz zvučnika kafića – ništa to nije smetalo da se popije jedna blogerska kavica u Tondu. Jest da su glasnice bile na granici stradavanja, al se nismo dali. Poslije smo s Goldyjem prošetali gradom, pokazali mu crkvu i pred crkvom trg nalik na autobusni kolodvor (sam je čovjek donio takav zaključak, nis´ ja ništa suflirala). Onda prođosmo uz ribarske barke, prokomentirasmo nezaštićene rupe-šahte na rivi,

Rupa s kablovinjem

kablove nepoznate namjene koji vire iz kamena, ribarski gat koji je trebao biti svečano otvoren za Crofish (pa nije, al to ne smeta neke da se parkiraju tamo). Bijasmo i na ribarskom sajmu. Ispred šatora Crofisha, nađosmo stvarčicu koju intenzivno tražimo već duže vrijeme. Na jednoj izložbi meda, Starija je vidjela dozator za med. Zgodna stvarčica, ne moraš odvrtati poklopac staklenke s medom, ne ulijepiš se i med elegantno uliješ u žličicu. Pokušali smo naći makar staklenu posudu za tekući sapun, ali potraga nije dala rezultata. Do subote. Na štandu s domaćim medom kupismo! I nije pretjerano skupo - 55 kuna.

Dozator za med

Post je objavljen 13.05.2009. u 19:15 sati.