Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolbaby333

Marketing

hey piplowi pa kak...

Ey Ljudi Pa mene dugo dugo nije bilo,a wi ste mi tako malo kommali znate stwar je u tome što ja moram nadmašit(prestić)moju frendicu niku!Lijepo was molim da mi ostawite puno kommentara i lijepih igrica u kommentarima!!Jako mi je drago što imam 17 kommentara al ewo idem ja na pisanje postowa!!
I ewo mogla bi wam reći da u školi imam same četworke(nisam štreberica),imam fejs al ga nedam,
wolim swoj blog i fejs i ostale blogowe!!!!!!!!!!Wolim dugu i onu swatku hello kitty,sebe,moje frendowe ,internet,mob i još puno toga!!U školi koma,debili nad debilima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ewo ma neznam šta da wam pishem???
I neki su mi rekli da pishem prekratke postiche!!Zato je owaj duži!!!!!!

Facebook

Ma,znam daa već puno znate o facebok-u!
Facebook je internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, bivši student Harvarda. U svojim počecima, Facebook je bio namijenjen samo studentima sveučilišta na Harvardu koji su tim putem mogli međusobno komunicirati i razmjenjivati informacije. Kasnije, mnoga druga sveučilišta, srednje škole i velike kompanije diljem svijeta priključile su se mreži. Danas ova web stranica ima puno milijuna aktivnih korisnika. Facebook je ujedno najpopularnije mjesto za objavljivanja fotografija, s više od 14 milijuna novih dodanih fotografija dnevno.

ay bokichsretan

eeee da i u 4. box-u su awatari

Post je objavljen 02.03.2009. u 22:10 sati.