Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...Valentinovo!

...Cosas de la Vida - Eros Ramazzotti

...jebate, nadire iz svih novina, reklama, sa svih radio i TV postaja ka' i narodnjaci u nasim kaficima, pa ti komentar za oboje dodje na isto: ...a u kurac, evo ga opet!
...daaaa, pogodili ste! ...VALENTINOVO!
...ka' ono niko TO ne pusi, a kad dodje 14-ti jebate, ne'mos od cvica i poklona proc gradom.
...dakako i sad dok vam ovo pisen pici reklama na radiju sa pismom u podlozi „Ruzo mojaaaa crvenaaaaaa...“ a na Wikipediji nalazin kako je tomu ni „kriv ni duzan“ bija neki svecenik Valentin.
Naime, tadasnji car Klaudije I. naredija je bija svojim vojnicima da se ne smiju zenit, jer prema njegovom misljenju ozenjeni vojnici ne bi tili ici u rat... normalno!
Svi su to postovali osim tog jadnicka Valentina, koji je odrzava tajne ceremonije vincanja mladih parova i sve bi bilo ka' u prici da ga jedan dan nisu uvatili, odveli u tamnicu i odma osudili na smrt.
Dok je tamo ceka smaknuce, zaljubija se u 'cerku tamnicara i kasno skuzija da se zajeba ka' niko u zivotu zato sta je dilija ruze crvene onim „sretnicima“.
Valentina su spalili na lomaci za „svaki slucaj“ i to 14. veljace, a nakon toga Papa Gelacije ga je 469.g. proglasija svecem i taj datum uzeja ka' dan zaljubljenih, a njega ka' sveca zastitnika.
...e jebat ga, bas je bija pegula ...ka' da nije moga bit miran i lipo uzivat boga svoga!
...al' tija je covik slavu, pa mu se sad ovih dana stuca za popizdit!
...zato iman filing da se ON nama zbog toga osvecuje iz dispeta, jer u ovakoj recesiji i ekonomskoj svjetskoj krizi spickat cemo i zadnju kunu, a najcesce i jos vise zaglibit u minus na bankovnom racunu, a sve na zadovoljstvo parfumerija, cvjecarnica i ostalih vrsta trgovina slicnog tipa.
...citam da se prosle godine samo u Americi prodalo cvica u vridnosti priko 600 miliona dolara... jebate, koja lova... a pola Afrike umire od gladi.
E sad ce ispast kako Pajdo ima nesta protiv zaljubljenih i romanticara koji uzivaju da dragoj osobi daju do znanja koliko su im srcu drage, a u principu samo sam tija rec kako je TO kao i sve ostalo na ovoj jebenoj zemaljskoj baloti samo dobro osmisljena globalna kampanja i to usmjerena bas di triba i di smo najtanji... u nasa meka srca i supalj dzep.
I taman dok sam Vam ovo pisa sa omiljene Radio Dalmacije, "uleti" mi u uvo intervju sa gradjanima bas na ovu temu, pa je onda jedan tip izmedju ostalog lipo reka voditeljici:...a ljudi moji, sta ja znan!!!... pari mi da bi ovi trgovci tili dobit jos jedan Bozic u drugom misecu, koliko su se raspizdili sa ovin poklonima!
...ha, ovdi sam sta' i procita tekst da vidin sta sam sve napisa pa sam skuzija da sam sad sam sebe doveja do velika zajeba.
Ako se pocmem pravdat i nastavim pisat o ljubavi nakon svega ovoga, ispast ce pateticno i pickasto od mene, a ako ovdi stanem fali ce mi teksta i ispast ce glupasto i nedoreceno:)

...ma isto cu ja za svaki slucaj stat!... ha, ceka me jos jedna lipa ladna Karlovacka pa se bojin da cu napisat jos vece pizdarije.

... zato dragi moji mislin da bi danas bilo sasvim dovoljno uz zagrljaj i iskrenu cmoku dragoj osobi samo sapnit na uho onu poznatu:

Image Hosted by ImageShack.us

...YOUR VALENTINE! cerek

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 14.02.2009. u 00:05 sati.