Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Kronika mjeseca

Drage drugarice i drugovi!!!!!

Ja nikako da se sjetim pisati nešto konstruktivno, stoga stalno neki kurac kenjam.

Meni i Partiji nikako ne ide u glavu zašto domača rukometna repka još nije popušila ikoju utakmicu. Ne znam kad več misle popušiti, pa da se i ja i ekipa iz Partije malo veselimo. Fucking Červar!

Nadalje, Slovenci i Pahor guze Sanadera sve u 16, što je svakako dobro, međutim još nam nisu uspjeli uzeti more. Također nam nije jasno što im toliko dugo treba, stoga ih ja i drugovi ovim putem molimo da več jednom požure i uzmu nam to more jer ih mi u tome podržavamo.

U jednom od prošlih postova pozvali smo narod i sve državne i društvene strukture na državni udar kako bi preuzeli vlast. Nažalost bez nekog odaziva. Sretni smo da nas za pozivanje na pobunu nisu ulovili i strijeljali. Više sreče drugi put, kad narodu govna koja jede počnu na usta curiti van. Možda se tad opameti i podrži nas u državnom prevratu u kojem preuzimamo vlast.

Ponovo biskupi i popovi seru i educiraju ljude o sexu, djeci, kondomima, jebavanju, bolestima, itd. Pametan narod kaže: "tko o čemu, kurva o poštenju, vojnik o skračenju, a popovi o opčenju". Sram vas bilo popovi. Jedite govna vi, bogznanič, a i sveto trojstvo može jest govna zajedno s vama.

Hadezeovci i dalje kradu. Popovi jedu govna. Rukometaši ne gube. Arene se ne ruše. Zadar je postao leglo primitivizma.
Sve u svemu, sere nam se od ove države.

ŽIVJELA SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA!!!!!!!


Post je objavljen 25.01.2009. u 13:05 sati.