Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mypurplefairytale

Marketing

*Duga bez boje*

ovaj post pokušavam napisati od ponedjeljka.. tj. napišem ga, i zaboravim objavit, ili slučajno zatvorim bez spremanja, pa mi se neda ponovo pisati..
valjd ću ovaj objaviti na kraju.. xDD.
loše sam. jako.. =((... nisam se naspavala nočas, tj. nisam ni spavala.. samo sam bzvz ležala u krevetu i čitala neke stare poruke. prisjećala se kako je sve bilo divno i krasno od 6-8 mj. kako uopće nije bilo suza (možda samo par dana, i na kraju kada sam odlazila), kako je sve nekako bilo savršeno. a ne sada.. svako malo, suze, svako malo nemam volju za ničime.. svako malo.. svako malo.. =((..
i baš smo Benko i ja jučer pričali pod satom, kako je sve nekako bzvz i kako bi htjeli leći u krevet i spavati do ljeta, a da prođemo u školi sa 5 (haha.. da zz). fali mi moja Srima. fališ mi Ti.. fali mi ono ležanje na plaži i smijanje. fali mi ona opuštenost, ono sunce.. fali mi ležanje sa tobom navečer na plaži i gledanje zvijezdi i nastojanje da ih prebrojimo.. fali mi gledanje sa tobom one bove koje se ljube. fali mi barenje sa tobom na našim kamenima. fališ mi ti.. jakoo.previšeee. =(( ne znam.. izgubila sam svaku volju da izlaskom van, jer potreban mi je onaj izlazak preko ljeta, a takvog izlaska ovdje nikada neću moći dobiti..opet se zatvaram u sebe. opet ležim u mraku u sobi.. opet mi se oči pune suzama.. =((
i ne volim ovu kišu vani. ne volim svaki dan trčati na bus ili na vlak sa Antoniom. ne volim sjediti u zadnjoj klupi u razredu i gledati njih kako se bare. ne volim sjediti i pisati po klupi i zidu da te volim.. želim tebi u lice reći da te volim.. želim te jako zagrliti, i poljubiti.. želim opet gledati tvoje oči.. želim opet da se smijemo glasno glasno i da budemo sretni. želim opet ona 2 mj.. =((. kako mi sve to jebeno puno fali. nemogu vjerovat.. i jučer dok sam gledala prekraŠni film na RTL-u, suze su mi svako malo dolazile na oči.. ne znam što mi je. samo želim opet tebe ugledati pored sebe.. samo želim opet tebe črvsto primiti za ruku, i još čvršće zagrliti. želim da oživimo sve ono sa ljeta. =((
i ova škola me ubija. zadnji tjedan škole, a ja i dalje svaki dan nešto odgovaram,a po običaju ništa ne učim.. nemogu jednostavno više.. misli su mi stalno kod tebe. stalno si mi ti pred očima, i nemogu se skoncentrirati na ono što učim.. i samo čekam taj petak i da napokon izađem iz škole, a da znam da se nemoram vračati do 2 pol.. jedva čekam subotu i kada ću moći cijeli dan spavati, a znam da nemoram ništa učiti, da je gotovo. jedva čekam da mi Ti dođeš u Zgb i da barem jedan dio sa ljeta oživimo.. jedva čekam sve to.. i ne želim da ovi praznici prođu. želim da traju vječno.. želim da ti vječno budeš kraj mene, ali znam da je to nemoguće.. jer i ti ćeš otići baš kao i svi drugi.. svi dolaze i odlaze.. =((..
i morala bi se krenut spremati za školu, jer dns u 13 odg. mat za 2.. =((. i dobivam knjig.. samo se nadam da će biti 2, i da neću pasti taj usrani predmet.. =((.
i boli me oko.. jako jako.. =((..
iđem... ostavila bih vam osmijeh, ali nema ga.. =((..
tako da.. šaljem samo poljupce.. Benku ofc u nosić.. =)..

* Duga bez boje*


Post je objavljen 17.12.2008. u 10:41 sati.