Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinablunckey

Marketing

Ovaj tjedan mi je bio divan. Učila sam cijeli dan. Dignem se - učim, idem u školu, vratim se - učim i onda spavat. I tako cijeli tjedan! Ako nisam prolupala sad, nikad neću. Još samo 2 tjedna! Jedva čekam praznike.

Rekla bih vam sad još nešto zanimljivo, ali kao što ste već pročitali, učila sam cijeli tjedan i ništa posebno se nije događalo.

Bio je sveti Nikola! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Očistila sam čizme, stavila ih na prozor u blagovaonici, tako da budu na vidljivom mjestu. Spavala sam do 12, tako da ako je sveti Nikola zaboravio da je njegov dan, da ima vremena skočit u dućan i kupit mi veeeeeeeeliku čokoladu. I kupio mi je puuuno čokolade i novce! Jupiiiii!

Sjećam se jednom, kad sam bila manja, da mi je krampus hio ukrast slatkiše. Stavila sam čizm pred vrata svoje sobe i otišla sam spavat. Naravno nisam mogla spavat jer sam bila baš hepiiii! I uzbuđena i sve. I uglavnom, zaspala sam i probudilo me šuškanje! Ja sam odma znala da je to krampus i da mi krade slatkiše. I onda sam brzo izjurila iz kreveta da ga potjeram, a on je već trčao prema sobi od mojih staraca! Kako ga nije sram. Al nije mi stigao puno toga ukrast! Bilo je toga jo dosta u čizmici! Joj kako voim svetog Nikoluu!



Post je objavljen 07.12.2008. u 19:49 sati.