Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Tko izda - pizda!



Ovu temu pišem sebi za uspomenu… da obilježim ovaj dan. Pišem je i onima koji žive u udaljenim područjima... ili su bolesni... i nisu bili u mogućnosti doći na prosvjede. A svi oni koji su mogli, a radi vlastite komocije su ostali pri toplim radijatorima – neka odmah prestanu čitati jer ovo nije tema za njih.
Bila je to cmoljava večer….jer nebo je slinilo. Pozvala nas je naša mladost! Pozvala su nas naša djeca! Pozvali su nas da zajedno vrisnemo i iskažemo svoje nezadovoljstvo.
Čitajući blogove, forume… razgovarajući s ljudima činilo se da ljudi u Hrvatskoj nisu zadovoljni. Sada više nisam sigurna u to.
Naš Gandalf je napisao da je prosvjed doživio krah. To nije istina? Krah je i opet doživio samo hrvatski narod. Ali zasluženo! I uopće mi nije žao! Treba nama zamrznuti plaće, treba nas opasati čvrstim remenjem, treba nas se što više i češće privoditi, treba nas smjestiti u još manje kaveze i privezati na još kraći lanac. Jer nama se to sviđa! U ovoj zemlji je svega desetak tisuća nezadovoljnih. To je zanemarivo!
Masu su danas činili uglavnom mladi i penzići. Gledala sam tu djecu… one na pozornici, ali još više sam osluškivala komentare iz mase. Ta djeca su nezadovoljna, ljuta… ta djeca su ironična i cinična. Gledala sam i penziće koji su uglavnom šetali….i sa tihim osmijehom slušali komentare, gledali mladost… Imala sam osjećaj da su je došli čuvati jer na njihovim licima je bilo zadovoljstvo i ljubav. Oni tu djecu i ne poznaju….ali na njihovim licima se jasno vidjelo da tu djecu smatraju svojom.
Ako je itko protiv štrajkova i izlazaka na cestu – onda sam to ja! Uvijek stišavam i ukazujem na druge mogućnosti… No ovo nije bio politički skup. Naša djeca su nas pozvala da nas upozore kako im uništavamo budućnost. I što smo učinili?!!! Iznevjerili smo ih! Pokazali smo im da im eto malo divljaju hormoni – jer su mladi….ali to će se s vremenom stišati….a oni trebaju postati poput nas. Pizduni, šutljiva masa koja uvijek grinta i prigovara, koja nikada nije zadovoljna, ali nikada javno i nikada ne preglasno da nam slučajno ne bi skočio prišt na jeziku ili nam se rastopilo salo sa debelih guzica koje su se usalile od previše sjedenja pred raznoraznim ekranima. Mi smo takav narod. To smo toliko puta u povijesti dokazali.
Podanički mentalitet…. špijuniranje i pizdunstvo. Očito većini odgovara nered… većina se uklopila u korupciju, nepotizam….većina je zarobljena u svojim grijehovima i strahovima.
Volju većine treba poštovati! Jer to je demokracija!
Drago mi je da je toliko zadovoljnih u ovoj zemlji. I kao što sam kod CBK-a napisala… ubuduće treba pisati o sexu… kako pčelice oprašuju cvjetiće na našoj cvjetnoj livadi.
I meni bi bilo toplije za prdu da sam ostala doma… ali ne bi mi bilo ovako toplo u duši.
Ponosna sam što sam se opet prepoznala u manjini. I što nisam „PIZDA KOJA IZDA!“ Zbog te izreke je moj sin imao problema sa učiteljicom i kapelanom. Preživjeli smo mi njihova zlostavljanja… a danas smo samo utvrdili gradivo i još jednom sebi priuštili pravo na glasnu reakciju. No poštujemo vaš izbor - izbor većine! Uživajte… a mi ćemo sa smješkom uživati u vašem zadovoljstvu!


Post je objavljen 05.12.2008. u 21:58 sati.