Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zhira

Marketing

...Kako je pocheo rat na mom otoku...

Znate ono kad sjedis sa frendicama i onda cujes od jedne koja je u braku (i nije u bas sretnom braku) recenicu tipa: "Da, zvao ga je shef a on je bio sa frendom vani i mob mu j eostao doma! Poshto ga je shef trebao hitno, htijela sam ga nazvati na frendov mobitel. Dok sam trazhila u imeniku broj od tog frenda nashla sam na neko zhensko ime koje mi nije dalo mira... I tako je pocheo rat na mom otoku..."

Nikada nisam dechku kopala po mobitelu... Al doslovno bash nikada! Derala sam se na frendice koje su to radile u svoje vrijeme... Nikada nisam shvachala chemu takav chin da sebe spustis na razinu mrava nekog pred njegovim ochima!

Ali eto spletom okolnosti se desilo da sam i ja neki dan zavirila u to malo chudo elektronike... I TAKO JE POCHEO RAT NA MOM OTOKU!

Neznam dali se sada grizem zbog toga sto sam pogledala chisto jer sam naisla na neshto shto mi se ne svidja! Neznam dali cu sada promisliti o onom stavu "Shto ne zna ne mozhe ga/ju boljeti"...
Neznam shto je to meni trebalo i neznam kako chu ja sada to prozhivjeti... Niti rjeshiti jer od njegove strane nema neke pomochi...

Ovo je strashno...
Nevolim ratove na nicijem otoku a kamo li na mom...



Post je objavljen 23.11.2008. u 17:36 sati.