Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mypurplefairytale

Marketing

nebo i zemlja.. raj i pakao.. da to smo mi.. hahahaa.. =))). jeloo obožaavaam tee. =))

evo samo za mog antonia, da napišem par rečenica.. eto ti sada atrakcije..=))
ja sam dobro.. ovaj put tu stavljam točku.. osmijeh se polako vraća, iako, nije to to.. =(. fali to nešto. mah.. bit će bolje (iakoo iznimno mrzim tu rečenicu.. xD).
što se događa kod mene? pa hm ništa.. xD.. nekim dijelom uživam sa svojim macanima i leptirima (jbtt koji nadimci.. ali ipak smo to mi.. jedini i neponovljivi =) ). i tek sada shvaćam koliko zapravo divne ljude imam oko sebe.. koliko su svi do jednog divni.. i hvaja im svima.. i puseke im šaljem. =)).. i uživam na hrvatskom.. ipak sam ja nova Šekspirica.. =)).. i volim kada sa Ivom igram grad država, a uvijek gubim.. hehe.. =)).. ali ne odustajem.. i volim kada Benko i ja ležimo na podu i samo pričamo i pričamo i tu i tamo nabacimo koji smijeh,tako da svi znaju da uživamo.. i lijepo mi je.. je da.. ali opet.. nekako. fali nešto.. fali mi užasnoo moja Ivanaa.. kmeeč.. i jedva čekam petak (hm jel to sutra? xD) da je vidim, i subotu da nabacimo velikkiii šoping.. uff., jedva čekam.. i nju jako jako jakoo voliim.. =)).. i fali moja ljubav.. kmeeč.. =((..
i jelena se odselila iz škole.. s kim ću ja sada sjediti na podu učionice i gađat papirima ostale u razredu?? s kim ću ja sada gledati slike na mobu i smijat se našim glupim slikama i pozama koje smo radile? s kim ću ja sada skakat i plesat u dvorani za tjelesni?? tko će mi sada pjevati pjesmu: moja ančica je zaljubljena. wuhuhu.. moja ančica je seksi čika. wuhuhu..moja ančica je sunčeko na nebu.. wuhuhu.. jelena jako voli svoju ančicu.. wuhuhu. s kim ću ja sada pjevati: nebo i zemljaa. raj i pakao.. da to smoo mi.. =)) ajmee jelooo faliit ćeš mi jakooo.. i čudnoo je sve bez tebe u razredu.. kmeeč... miss youuu =(( ali samo da znaš, da ćemo započeto dovršiti.. i da ću ti sredit onog.. hm hm... njamaa. =))..
i evo.. već je skoro 12 sati.. i ja bi se kakti morala ići spremati za školu.. ali kada vidim onu kišu vani.. bljaak.. neda mii se.. =((.. i nisam prevela pjesmu iz hrvatskog.. ulalla.. opet će biti veselo dns.. =))..
i Marko ima curu.. wuhuhu.. svi smo zaljubljeni.. osim Benka.. hehehe.. =)).. ma naći ću ja tebi neku slatku malu. đast for ju.. =)).
eto.. iđem.
šaljem svima big big puse.. i sve vas volim puno puno.. (osim tebe i tebe).. xD

antonio ti si kriv za iznimno glup post.. hehe.. =)) i naučila sam ono.. wii wii =))..

i za kraj.. samo jedna slika for majne love =)..
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.11.2008. u 11:52 sati.