Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novigradsko2005

Marketing

KANTATA NA TRSATU

Ovo je prvi poziv. Prije samog koncerta u Rijeci, ponovit ću detalje. Raduje me ovo praćenje darovitih Novigradskog proljeća.

Dragi moji!

Nadam se da ste dobro i da vam dani teku ugodno i fino...

Sigurna sam da ste u akciji što se poslova raznih tiče i ne znate kud ćete sa sobom, pa vam zato ja javljam kud ćete sa sobom (samo pazite molim da taj sob ne bude jako velik i zahtjevan) u nedjelju 30.11.2008.!!

Možda već znate za to, ali svejedno ja vas obaviještavam, jer radi se o našem dragom Alanu Kljaiću kojem sam obećala da ću vas kontaktirati, pa to i činim. Na žalost, nemam sve adrese, šaljem onima koje imam, a vi usmenom predajom dalje...

Dakle, Alan organizira koncert duhovne glazbe koji će se održati u Rijeci, u crkvi Majke Božje Trsatske u nedjelju, 30. 11. 2008. s početkom u 19.00 sati!! Na koncertu će se praizvesti Alanova kantata, te još neka djela, a nastupit će i orguljaši iz njegove glazbene škole Vatroslav Lisinski iz Zagreba, koja je ujedno i organizator i pokrovitelj koncerta. Nastupit će i Ivan - orguljaš koji je bio na zadnjem Novigradskom proljeću s Alanom (svirao je orgulje na početku koncerta u crkvi). Također nastupaju i moja dva zbora - Lira i Josip Kaplan, tamburaški orkestar, ženski zbor iz Karlovca, dječji kvintet Horvat iz Čakovca,....
Na koncert će doći Alanovi prijatelji iz škole, kao i profesori, a jako bi ga veselilo da dođu i svi s Novigradskog proljeća!!!! :o)

Ja se nadam da ste taj dan slobodni i da ćete uspjeti doći!!!

Veliki topli radosni pozdrav od

Doris!! :o)


Post je objavljen 23.10.2008. u 08:13 sati.