Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evilqueen2

Marketing

yeah...

Hmm...bilo bi i vrijeme da nesto napisem... Jednostavno ne razumijem zasto se stalno vrtim oko iste niti vodilje-snova! Nisam razmisljala da se toliko mnogo moze pisati na samo jednu temu. No, medutim, ovaj post ce bit relativno kratak. Jer nema rijeci kojima bih mogla opisat svoje misli i osjecaje, tako da bas i ne bi imalo previse smisla da pisem u nedogled.
* Dakle, opet mi se ostvario jedan dugo zeljeni san. Trenutno sam stvarno sretna... Mozda to zvuci onak...pfff... No, svatko na drugaciji nacin dozivljava srecu i svatko ima drugacije videnje svoje vlastite srece. Pa prema toj teoriji, ja sam stvarno SRETNA!!! (kao sto rekoh, moja je vizija srece sigurno drugacija od vasih u nekim elementima...) Sretna i zaljubljena... I najradije bih da svi budu bar u pola sretni kao sto sam ja! A formula je ista ona stara => DREAM UNTIL YOUR DREAMS COME TRUE... Imam sve sto sam oduvijek zeljela imati... Najbolje prijatelje, savrsenog decka, lagodan zivot... Uzivam...
* OSVRT NA LJETO
Hmm...bilo je stvarno zanimljivo. S neocekivanim situacijama i osobama. U globalu: IZNENADUJUCE. U svakom slucaju bilo je super, vjerovatno zato sto nisam previse ocekivala. Napokon sam shvatila tko mi je stvarno najbolja prijateljica i sto je zapravo pravo prijateljstvo! (Dalija...hvala ti, volim te puno!!!) Pronasla sam i NJEGA!! kissZaljubljena sam... Dugo sam ga cekala i sanjala. Isplatilo se.
Sretna sam...pjeva
Uzivam... i dalje sanjam...


Post je objavljen 13.09.2008. u 22:05 sati.