Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carpacco

Marketing

evo jedna lipa gregada od tune i Škampa

Ovo jelo smo moj frend i Ja napravili na jednom od takmicenja i bilo je bas super :)



Potrebne namirnice:

200 gr. tune
150 gr. rakovi
50 gr. škampa repova
50 gr. smokvi svježih
50 gr. poriluka
150 gr. mahuna
0.06 l. domaćeg maslinova ulja
sol, papar, začini..


Priprema:

Tunjevinu narežemo na medaljone, punimo repovima škampa i povežemo blanširanim porilukom. Začinimo i na malo maslinova ulja je ispečemo sa svih strana. Mahune skuhamo lešo i začinimo. Rakove istučemo batom i stavimo kuhati da puste svoj sok. kad je sok gotov procijedimo, reduciramo i začinimo. Poslužujemo uz tunu i povrće.





Post je objavljen 21.07.2008. u 18:03 sati.