Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barbadosbeauty

Marketing

•RIRI ŠOPINGIRA U MILANU,ITALIJI - FAN ART OBAVIJEST•

Dragi moji posjetitelji , da vam se prvo zahvalim za glasovanje u anketi - HVALA VAM! Prema vašim glasovima FAN ART BarbadosBeauty je OTVOREN! Ali ima jedan problem .... pošto ja ne znam raditi dizajnove nemam dizajn za fan art blog! Ako itko može ikako pomoći ili napraviti dizajn neka mi javi u komentarima...MOLIM VAS! Onaj tko bi napravio dizajn za fan art evo mu neke upute za izgled : Dizajn neka bude sa nekom lijepom Rihanninom slikom/slikama iz nekog photoshoota a na slici/dizajnu neka piše BarbadosBeauty FanArt. Hvala vam svima na posjeti , komentarima , glasanju i lijepim riječima!

P.S. Vjerojatno ste i sami mogli zaključiti da je glasovanje na anketi GOTOVO i FanArt ćete moći vidjeti ako netko ponudi dizajn za njega! Novi post je ispod obavijesti!



Naša Rihanna je jučer išla čak u Milano da bi kupila novu odjeću za nastupe i za "everyday". Ali naravno nije išla sama već je bila u društvu svojih prijateljica i tjelohranitelja. Pogledajte slike!

P.S. Ovo je novi način objavljivanja slika! Samo kliknete na sliku koju hoćete i ona vam se prikaže uvećana. Ovako mi se čini bolje , a vi u komentarima recite šta mislite! Pozzz


riri riri Photobucket Photobucket

Post je objavljen 15.07.2008. u 22:51 sati.