Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pureinsanity

Marketing

Tražim sebi slične

Kao što sam i objasnila u boxevima tražim sebi slične,ljude koji imaju iste probleme i proživljavaju iste stvari kao i ja.
Ponekad razumjevanje prijatelja ili takozvano "razumjevanje" psihologa nije dovoljno nego ti treba netko tko zna kako je to.netko tko zaista razumije.
Dosta toga sam prošla do sad,imam 17 godina(več 2mjeseca) i trenutno se nalazim na nekom hmm kako da to kažem raskrižju kada se sve čini kako treba a zapravo nije i moram odabrati put kojim želim ići.
Teško je to kad si sam u svemu tome..zato sam i otvorila blog. Ovo nije moj prvi blog,imala sam jedan blog prije gdje sam pisala o svojoj borbi s anoreksijom,kada sam imala 14 godina. tu su bili i proana blogovi a kasnije imala sam i jedan blog gdje sam pisala o svojem svijetu punom droge i alkohola,o ovisnosti i odvikavanjima.
Sada sam dobro..mislim ok sam što se toga tiće jer več 2mjeseca nisam ništa ilegalno uzela tako da fizičke ovisnosti sam se riješila..završila sam u bolnici tako da sam morala prestati željela to ili ne. Još uvijek želim drogu,naravno. osobitno kada sam u depresiji ili kada me netko povrijedi ili razočara,tada mi je najviše potrebna. ali ne uzimam ništa,jer bojim se previše oca..
dosta jedem u posljednje vrijeme,osobito kada sam tužna pa poslije povratim nekad..malo me to brine jer ne želim bulimiju. Često imam te drastične promjene raspoloženja od manije do depresije s čime mi se je bilo puno lakše nositi prije kad sam to kontrolirala s dorgama i antidepresivima,sada imam osjećaj kao da je sve izmaklo kontroli.
Želim se spasiti,ovo je valjda prvi put da to zaista želim..razmišljam o samoubojstvu ali ne bi to učinila..barem ne svijesno.
ZNAM DA NISAM JEDINA i zato sam ovdje..
nadam se da ćete mi pomoći svojim savjetima i podrškom i da ću ja pomoći vama..ŽELIM ZNATI KAKO SE VI NOSITE S TIME jer meni postaje sve teže.

Image and video hosting by TinyPic

svima vam šaljem jedan veliki hug,i nadam se da ću pronaći ovdje ono što tražim..

<3


Post je objavljen 26.06.2008. u 10:29 sati.