Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webstrategija

Marketing

Još dva tjedna do početka konferencije

Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica.

Medijski pokrovitelji koji su nas do sada popratili će svima koji neće moći doći na konferenciju ukratko pokušati prenijeti dijelić atmosfere s Web::Strategije. To će biti sljedeći mediji:

* MobilMedia
* eMisija
* Internet Monitor
* Časopis VIDI
* Forum.hr
* Racunalo.com
* Not.hr
* Časopis InfoTrend
* VIDILAB.com
* mojPORTAL
* IT-infoNEWS
* VidiAuto
* Posao.hr
* Putni.biz


Još jednom zahvaljujemo svimo komercijalnim i medijskim pokroviteljima jer bez Vas konferencija ne bi imala tu snagu i jačinu. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni sa prikupljenim informacijama i da ćete ih odmah moći primjeniti na svom webu. U to vjerujemo zato jer nam je upravo to pokazala prva Web::Strategija i uzvanici koji su bili na njoj.

Što se tiče parkinga kod hotela Laguna, postoji 50-ak mjesta za parking u samom hotelu (uđete u njega s autom i odvezete se iza hotela). No, ako će tu parking biti pun radi gostiju hotela, ima dosta parking mjesta u rezidencijalnom kvartu oko hotela. Ako Vam pomanjka goriva za auto, preko puta hotela se nalazi i benzinska postaja od INA-e.

Inače, hotel Laguna posjeduje svoj restoran i kafić, te foaje za druženje. Te prednosti slobodno koristite u pauzama između predavanja.

Vidimo se!

Post je objavljen 14.06.2008. u 09:02 sati.