Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maladuvnjakica

Marketing

Malo o njegovom BIVŠEM klubu!!!! Malo i o Džombi...

Dakle...joo ja sam pre sretna sto je Domagoj doso u Zg...bar cu ga moc pratiti na utakmicama...blize mi je Zg nego Đakovo...heheh!!! sretan Evo napisati cu vam kako je Dule odigrao svoju zagnju utakmicu u Đakovu....pa krenimo!! --->

Đakovo se pobjedom protiv Moslavine oprostilo od svojeg ponajboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, kojemu je ovo bila zadnja utakmica u Đakovu pred odlazak u Zagreb. Utakmica je bila odlučena sredinom drugog dijela kada se probudio Duvnjak i počeo zabijati golove te graditi igru domaćina. Svih osam golova postigao je u drugom dijelu čime je odlučio utakmicu.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

I Mirza...Ponajbolji hrvatski rukometaš Mirza Džomba ove godine sezonu nije uspio obilježiti značajnijim nastupima i vrhunskim rukometnim predstavama, već su brojne ozljede postale njegov zaštitni znak...ž
Teška stres fraktura zgloba udaljila ga je od europske smotre u Norveškoj, a kad se konačno oporavio i priključio momčadi sreća ponovno nije bila na njegovoj strani i uslijedila je uistinu neugodna ozljeda koljena koja zahtjeva mirovanje i kratak oporavak.
"Isti dan sam izašao iz bolnice, sad sam doma u Rijeci, a već sutra idem kod dr. Brozičević u Selce. Tamo ću raditi na mišiću noge tjedan dana, budući da je kvadriceps atrofirao i treba ga vratiti u pravo stanje. Sva sreća da nisam dugo pauzirao, tako da mišić nije previše oslabio. Nakon Selca se vraćam u Zagreb i polako se priključujem momčadi. Nadam se da bih za 2 tjedna mogao normalno trenirati, s loptom."


Image and video hosting by TinyPic

Drugi put cu napisati post samo za moju prijateljicu Moranu...o Zlatku Horvatu...a do onda pozdrav!! Pusaa


P.S. Tuzna vijest: Preminuo je zadarski nogometas Hrvoje Čustić...uzas!!! X

Post je objavljen 03.04.2008. u 18:45 sati.