Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purpleflowers

Marketing

pomalo naporan dan...

Ah,ah...ola evo mene opet...

danas sam se tako umorila...
Naime,danas kad je završila nastava svi su bili happy,jer naravno sad počinju praznici...ali ja nisam toliko presretna koliko su drugi...nono
kad znam da će i to brzo proći(jer imamo samo 2 tjedna). Sad će neki reći da se treba zadovoljiti i s onim malim "što nam je pruženo"! Ja se potpuno slažem,ali "neš" ti praznika...ništa posebno( valjda će se netko složiti sa mnom)...sve će to tako brzo proći da se nećemo ni okrenuti,ali eto,što je tu je...bolje praznici nego 2 tjedna učit- uh,uh...dead. da,kad sam došla iz škole skuhala sam ručak(bravo ja!!!). Ma ne hvalim se ja nego svaka cura bar nešto mora znati skuhat,zar ne??? Ma je tako je...yes. Ili kako bi moja mama rekla:"kako ćeš se udati ako ne znaš kuhat...?!". E pa bojim se da ima pravo,haha...ma neću se još udavat,bez brige ima vremena...beljyes. Sad se sigurno pitate što sam to spremala-e pa ništa posebno,svakodnevno jelo-tjestenina s rajčicama(a moram bit književna!haha). prevod: manistra u suvo...eto sad sigurno znate o čemu se radi...njami. Ja inače obožavam tu hranu...mljac...njamiparty.
Sljedeće što sam napravila bilo je,oprati suđa,pa napraviti krevete,pa staviti sušiti robu...( e to mi je bilo najMRŽE!!!). Ali kad se mora,mora se...nut.
e tek onda je slijedio odmor(NAPOKON!!!*)- otišla sam kod svoje najdraže susjede Željke...malo san se s njom raspričala,kad ono-zove mama da me hitno treba... pojurila sam kući...nećete vjerovati što sam morala napraviti- oribati(kako bi Klara rekla) kuću!!! Pa taman sam se nekako snašla da se odmorim, sad još trebam oprati kuću...moram priznati da mi se NIJE dalo,ali mamu se mora slušati...kad sam zgotovila i taj dosadno posao-slela za kompić o odlučola ovo podijeliti s vama...belj. Vidite da ja mislim na vas i da svaku sitnicu podijelim s vama...ma kad ste dragi i gotovo...(da,da)...smijeh.




sad nam brzo dolazi Uskrs...da,da...naughty. Kao i obično za Uskrs idemo na selo... A u ponediljak imam krštenje-moj mali rođak...thumbup. Kako je samo sladak...mmmmmmmm....yes. Šta da vam još kažem nego da mi ostavljate puuuuuuuuuuuuno KOMENTARA!!! (nemojte me puno hvalit,umislit ću se-heheh,šala mala). za sada vas sve skupa pozdravljam i šaljem VEEEEEEEEEEELIKI poljubac!!!!!!!!!!kisskisskisskiss.



PoZdRaVljAm SvE kOjI mE čItAjU!!!!!!!!!!***

Post je objavljen 19.03.2008. u 18:35 sati.