Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bono07

Marketing

Bono-08.03.08.

Danas je subota, a prošli tjedan sam većinom bio u kući. Uh što mi je bilo dosadno, ali vani je bilo jako hladno, puhala je strašna bura i na kraju je pao snijeg. Jasna me pustila malo ispred kuće da vidim snijeg. Male bijele pahuljice su posvuda letjele,kao kada rastrgam pseću pelenu, a kad sam ih htio zagristi negdje bi se sakrile. Nije mi baš bilo ugodno, jer je bilo hladno a sva sreća, snijeg je padao samo jedan dan.
Danas je već bilo ljepše vrijeme pa sam u jutro išao u grad sa Jasnom i Robijem popiti kavu i kupiti ribu na ribarnicu. Ljudi moji, nisam znao gdje bih prije.....tamo ima puno ljudi, djece, automobila....miješalo mi se puno mirisa. Sav sam se izbezumio, a i isprljao jer je u gradu bio mokar asfalt, noge, guza i rep su mi postali tamnosivi. No Jasna me vlažnim maramicama za psiće očistila kad sam došao doma pa sam opet bio onaj stari.
Poslije ručka i odmora, ja i Jasna prošetali smo na obližnju livadu pored kuće pa sam se dobro nanjuškao, istrčao i nauživao. Taj fini svježi zrak me toliko opio da sam spavao od 16 do 20 sati u komadu. A onda sam bio tako gladan da sam digao dreku čim sam se probudio. Sva sreća da su bili brzi i dali mi jesti.



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow




Post je objavljen 08.03.2008. u 21:34 sati.