Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ingodshands

Marketing

Nova pjesma + Nelly na B'ESTFEST

Pjesmu "Sexy Movimiento" (LQ) koju izvodi Nelly Furtado zajedno s duom Wisin & Yandel, možete poslušati i skinuti ovdje.

Nelly će nastupiti na B’ESTFEST 2008.

t.A.T.u. Nelly Furtado je treća slavna osoba koja je potvrdila da će nastupiti na B'ESTFEST 2008, pored Kaisera Chiefsa i Roisina Murphya! Festival će se pdržati u Bukureštu, 4., 5., i 6. srpnja s otvorenjem na terenu Romexpo.
Nelly se proslavila 2000. godine, sa svojim debitantskim albumom "Whoa, Nelly!", impresirajući publiku sa svojom mogućnosti pristupa različitim vrstama glazbe, zvuka, instrumenata i vrstama glasa. Prvi singl joj nije donio samo poštovanje publike, nego i prvu Grammy nagradu, u kategoriji “Best Female Pop Vocal Performance” 2002. godine. Dvije godine kasnije, singl "Forca", s drugog albuma "Folklore", postao je himna Europskog Nogometnog Prvenstva.
U 2006. Nelly započinje suradnju s Timbalandom, jednim od najcijenjenijih producenata današnjice, i objavljuje svoj treći album "Loose" koji odmah ostvaruje ogroman uspjeh! Singlovi poput Promiscuous", "Maneater", "Say It Right", i "All Good Things (Come to an End)" se brzo preobražavaju u mega-hitove i album se prodaje u više od 4 milijuna kopija diljem svijeta! U 2007. Nelly je radila s Justinom Timberlakeom i Timbalandom na pjesmi "Give It To Me", koja postaje Nellyn treći singl na prvom mjestu u Americi, a drugi u Engleskoj. Iste godine, pjevačica osvaja MTV nagradu u kategoriji “The Album of the Year” ai objavljuje svoj prvi DVD, “Loose the Concert”.
Ograničen broj 5000 trodnevnih karata već je dostupan po cijeni od 240 lei. Nakon roka od 3 dana, karte su dostupne samo na www.myticket.com i u trgovinama Diverta. Više informacija o B'ESTFEST nastupima i kartama će biti dostupno uskoro.

Post je objavljen 03.03.2008. u 14:49 sati.