03.03.2008., ponedjeljakNova pjesma + Nelly na B'ESTFEST

Pjesmu "Sexy Movimiento" (LQ) koju izvodi Nelly Furtado zajedno s duom Wisin & Yandel, možete poslušati i skinuti ovdje.

Nelly će nastupiti na B’ESTFEST 2008.

t.A.T.u. Nelly Furtado je treća slavna osoba koja je potvrdila da će nastupiti na B'ESTFEST 2008, pored Kaisera Chiefsa i Roisina Murphya! Festival će se pdržati u Bukureštu, 4., 5., i 6. srpnja s otvorenjem na terenu Romexpo.
Nelly se proslavila 2000. godine, sa svojim debitantskim albumom "Whoa, Nelly!", impresirajući publiku sa svojom mogućnosti pristupa različitim vrstama glazbe, zvuka, instrumenata i vrstama glasa. Prvi singl joj nije donio samo poštovanje publike, nego i prvu Grammy nagradu, u kategoriji “Best Female Pop Vocal Performance” 2002. godine. Dvije godine kasnije, singl "Forca", s drugog albuma "Folklore", postao je himna Europskog Nogometnog Prvenstva.
U 2006. Nelly započinje suradnju s Timbalandom, jednim od najcijenjenijih producenata današnjice, i objavljuje svoj treći album "Loose" koji odmah ostvaruje ogroman uspjeh! Singlovi poput Promiscuous", "Maneater", "Say It Right", i "All Good Things (Come to an End)" se brzo preobražavaju u mega-hitove i album se prodaje u više od 4 milijuna kopija diljem svijeta! U 2007. Nelly je radila s Justinom Timberlakeom i Timbalandom na pjesmi "Give It To Me", koja postaje Nellyn treći singl na prvom mjestu u Americi, a drugi u Engleskoj. Iste godine, pjevačica osvaja MTV nagradu u kategoriji “The Album of the Year” ai objavljuje svoj prvi DVD, “Loose the Concert”.
Ograničen broj 5000 trodnevnih karata već je dostupan po cijeni od 240 lei. Nakon roka od 3 dana, karte su dostupne samo na www.myticket.com i u trgovinama Diverta. Više informacija o B'ESTFEST nastupima i kartama će biti dostupno uskoro.

| 14:49 | Komentari (10) | Isprintaj | # |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

News

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

About Nelly
Discography
Fan Art
Media
Elite Affiliates
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
About Blog
Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr
Vlasnica bloga: Melinda
Ime bloga: In God's Hands
Online od: 26.02.2008.
Kontakt: say_it_right@net.hr
Dizajn by: Melinda, Tammy
Photo Upload: PhotoBucket
Hosting: Blog.hr



Blog Buttons
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Officials
Official Site
Official MySpace

Upozorenje!
Bilo koji dio ovog bloga zabranjeno je kopirati bez dozvole vlasnice bloga. Svaki slučaj kopiranja bit će objavljen na blogu, prijavljen administraciji, te kažnjen po određenim postupcima. Hvala!