Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paix

Marketing

''Paix''

Image Hosted by ImageShack.us

''Paix'' na francunskom znači mir. Nisam odabrala to ime jer me karakterizira. Odabrala sam ga jer takva želim biti.

Imam osjećaj da me nemir prati cijeli život. Nigdje se ne mogu smiriti. Gdje god bila, s kim god bila, nešto me odvlači od smirenosti za kojom toliko težim.

Putnik sam cijeli svoj život. Kad sam bila malena gotovo svakodnevno bih putovala od jedne bake do druge. Sad kad sam na fakultetu putujem na tri različite destinacije.
Mislim da me to polako sustiglo...
Malo spavam, nezdravo se hranim, uvijek sam na putu, kronično sam iscrpljena..

Svakodnevno se pokušavam sjetiti kamo idem idući dan da znam koje stvari sa sobom ponijeti. I na kojem god mjestu bila... ne ispunjava me.
Kad sam u Zagrebu... umirem na dosadnim predavanjima na fakultetu kojeg prezirem.
Kad sam doma... žao mi je sto nisam s Njim i brojim sate do trena kad ćemo se vidjeti.
Kad sam s Njim.... rijetko smo sami i nema tog osjećaja zadovoljstva i mira za kojim čeznem. Osjećam se kao divlja životinja dobrovoljno zatvorena u kavez samo da ne izgubi Onog Pravog.

Nije tako crno... nađem ja neko zadovoljstvo, dobijem trenutke prolazne sreće, uživam u par sati bez obaveza ali sve to tako brzo prođe... prebrzo.


Vjerujem u bolju budućnost, znam da postoji i da će doći. Ali ponekad ubija činjenica što ne znam odgovor na pitanje ''kad''.
Danas mi je netko rekao ''Neću ništa planirati tako da se ne razočaram''. NE , NE i NE. Ja moram planirati, to mi daje nadu. Vjerujem da ako se dobro potrudimo, možemo ispuniti svoje snove. Ja svoje još ne mogu realizirati, ali doći će dan kad ću moći.
Dotad ću strpljivo čekati. Moram. A usput ću vježbati svoje strpljenje i svoje živce.
.

Post je objavljen 26.02.2008. u 17:23 sati.