Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hannah7

Marketing

PMS

Možda je PMS ovih dana učinio svoje, ali alergija na S-a bila je dosegla svoj vrhunac. Da sam mogla kao u crtiću, opaliti mu jedan pošteni "vritnjak", mislim da bih se bolje osjećala.
Osim toga sve se po stanu počelo kvariti. Slavine u kupaoni, kuhinji - cure ko šašave, al' nisu gumice u pitanju, već su se vremenom pohabale, perilica za suđe curi - nešto smo kemijali, al opet curi, usisavač je ošo kvrg. E sad koliko koštalo da koštalo, kažem ja, kupit ćemo poštene slavine, a ne da ih opet mijenjam za dvije godine i pozvat ćemo majstora da popravi mašinu kad naši pokušaji nisu uspjeli. Zaštitne letvice na kuhinji su prezrele za mijenjati jer kad se s vodom pošprica okolo sve curi na zid. Još mi samo fale gljivice po zidu. Da ne kažem da se ovo ljeto kad smo otišli na more pokvarila ledenica i da je dio parketa na kojem stoji otišao pa i treba mijenjati i pod. Idealne teme za verbalni duel. Koji je predvidljivo i uslijedio. Ja svoje, on svoje.
da ne kažem da se više ne mogu načistiti stana u kojem živimo. Je, klinci su mali i za njima ostaje nered, al' ovi veliki što ukućani što part time ukućani naprave još veći. Mogla bih usisavati i ribati podove svaku večer. WC-e definitivno prati ne dnevno, već dva puta dnevno. A spremanje nereda po kući mi je već mehanička radnja - kud hodam tud spremam.

Pozdrav vam ostavljam svima dok me ne uhvati iole bolje raspoloženje!

Post je objavljen 07.02.2008. u 10:53 sati.