Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamaunevolji

Marketing

Trudnoća i seksipil

Moram neskromno priznati da sam oduvijek bila prilično zadovoljna i neopterećena svojim tijelom. Ne kažem vam sada da ću se slikati gola ovdje na blogu(a ima i takovijeh curica ovdje, vidjele su to okice moje ćudoredne i bogoslužne... strahota i grehota, Sodoma i Gomora!), ili da sam materijal za playboy, jer nisam... šmrc :)
Ali sam sportski tip, ne napada me celulit, imam lijepo poredane kosti, posjedujem struk :) itd. da se ne hvalim više. Voljela bih veće sise, priznajem, tako mi mlijeka u prahu!
No sada se moj maleni seksipil povukao, svog ga je popapao ovaj trbušćić koji raste i jednostavno više ne osjećam onu melodiju u sebi: "sex bomb, sex bomb..."
A ženama je, znate, vrlo važno osjećati se seksi... vrlo, vrlo važno! Jer su onda i raspoloženije za svakojake igrice ;) , i općenito se žele seksati.

Zbog tih i takvih osjećaja moj se libido smanjio...(jedna mala digresija... samo da vam kažem, muški neinformirani rode, NE, BEBU NEĆETE UDARATI U GLAVU ako se seksate sa svojom trudnom ženom)

I takoc... ja trudna... ne osjećam se seksi... trbušćić raste, moj je nesputani duh zarobljen u četiri zida i trudi se( bezuspješno) kuhati svome izabraniku... da bi izabranik jučer navečer otišao na internet i da bih ja vidjela kako on pregledava seksi tete- bez trbušćića i redom bez grudnjaka! I to preda mnom...

Oprostite, no muškarci su ponekad naprosto neosjetljivi idioti( gruba sam, znam, oprostite, to su hormoni).
I ništa mu ja ne rekoh... samo sam otišla na internet ja pola sata nakon toga i krenula gledati seksi muškarce. Da bi njegov komentar nakon te epizode bio: "Pa ja baš imam dobro oblikovano tijelo, je li tako? Pale te moje pločice, je li tako?"

Moja se dušica od izabranika osjetila ugroženim i očekivala potvrdu od mene. I onda mi nije jasno kako ne razumije da po istom principu i mene smeta kada on gleda druge tete.
Naravno, ja sam zatvoreno djevojče i sramim se često svojih osjećaja nesigurnosti, i neću mu reći da me to smeta... samo ću se pokupiti u krevet i kad me pita da mu donesem čaja jer je bolestan, reći ću da si ga donese sam( iako ću u sebi misliti: "idiote, nek' ti ga donese ona sisata preplanula"), ili da mu dodam daljinski, ili da ga pokrijem s još jednom dekom, ili da mu napravim toplu limunadu... pih, muškarci!


Post je objavljen 05.02.2008. u 10:15 sati.