Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srnica007

Marketing

lude priče putujuče ~mrcine~

Shi-tzu traži partnijericu.Več se dva puta paril.He krost d oušajn.On traži princijezu.Kako li će je
naći.Ispričala bih priču.Mogu li je ispričati?Mej.Bilo je to davnooo...Ah,i predavno.Živijo dečak po imenu Drinko Bob Graditelj.Probudijo se naš Drinkec i osjetio smrad iz veecej školke.(moja baka jučer se žurila),dalje.Pogljedo on u školijuku i vidi hrpu govana.Pomisli da je tata jučer pojejo mnoštvo pudinaga.Ide on to pustiti,ali k vragu.Govna su nam jača,potegnulo ga je.ŠITTTT.U kanaluizaciji jeee.O neee..Drinko Bob Graditelj živijo je 10 godina U KANALIZACIJI,točnije u SEPTIČKOJ.Jednog lijepekog daneka neki majstorič otišao je u podkanalizaciju(podmorje,nee?) provijeriti kiselinu smrada.I tamo je zatekao svog starooog prijatelja.Drinkeca,naravno.Drinko je u međuvremenu napravijo Govnograd.Sve je od različitog dreka.Npr. najjeftiniji su oni obični,smeđi,srednje mekanine,a najskupljiji i najkvalitetniji (žena mu je ko ameba,dete zaspalo na stolu,Ninicaaa št aje blo) oni zelenkasto smeđio,mekanini,ko sladač od kafe.Dalje,Drinko je piostajo bogataš.Njegov skromni,raskošno opremljeni,smeđkasto,drekasti dom postala je prava atrakcija.Smeće.Sourji mi.Bifor ju slip intu ankančrsnes....

ČUČA I MRCINA(AJ)U PETAK SU DENISSKI DALI AJSIKJU TEIST,I ZAKLUČILI DA ONA NIJE SASVIM ZDRAVA.SLUŠAJJTE OVE GENIJALNE ODGOVORE(S ČUČA BLOGA UKRALA)

mi:sto je iq test?
deniss:test za trudnocu.
sto je testis?
ono za busenje.
sto je ustap?
zmija...
sto je vidra?
riba
sto je elektronika?
to su ljudi koji rade u elektri..
cija je registracija SB?
srbije..
koji je naveci otok u africi?
kaj afrika ima otoka???
kolko kokos ima prstuju?
nema ih..
kaj su sinusi?
bolest..
kaj je vjeda?
isto bolest..
glavni grad grcke?
rim..
koje drzave je rim glavni grad?
vatikana...
kolko je regija u primorju?
14..
kolko traje prijestupna godina?
2 godine...
kaj su atomi?
ono kaj pada iz svemira..
gdje je budimpesta?
u becu..
kolko je 10 x 10 metara kvadratnih?
1000...
kaj su paralele?
dijagonle..
kaj znaci briljirati?
zavoditi..
kaj su morene?zivotinje koje zive u moru..
kaj je msn?
vrsta kompjutera...
kaj znaci radioaktivno?
to je radio koji stalno svira..
kaj na hrvatskom znaci shelter?
monitor...
kaj je saht?
wc skoljka...
kak se veli cvijece na engleskom?
neam pojma..(iso a u sedmi razred ides)
sto je euglena?
papucica...

0hhh...krajst.Ayd Čuča nebi na blogu objavil ime Denissino da ona to nije htela.Još veli "deniii mi imeee"

Jučer na Katinom rođkasu bilo supeeerrr(kai ne,Kata?)heheh.ayme evo vam malo nauke. :
Izmet ili stolica je naziv za odbacujući proizvod životinjskog probavnog sustava, koji se izbacuje kroz anus za vrijeme vršenja nužde. Kod ljudi, vršenje nužde se može događati svaka dva do tri dana pa do nekoliko puta dnevno. Otvrdnjavanje izmeta može prouzrokovati poremećaj ciklusa izbacivanja koji se zove konstipacija.

Oduran smrad dolazi zbog bakteriološkog djelovanja. Bakterije proizvode spojeve poput indola, skatola i sulfata, također i plin vodikov sulfat.
Sadržaj
[sakrij]

* 1 Koprofagija
* 2 Uporaba izmeta
o 2.1 U popularnoj medicini
* 3 Izmet u popularnoj kulturi

Koprofagija [uredi]

Koprofagija je hranjenje nekih životinja svojim i tuđim izmetom. Kunići i zamorci, da bi probavili hranu, ovisni su o bakterijama, te na taj način "izvuku" vitamine iz hrane. Upravo zbog toga proizvode izmet - caecotrophes, mekane konzistencije, koji je bogat vitamonom B i bakterijama koje nastanjuju fiziološku floru u probavnom sustavu. Takav izmet zamorac ponovo probavlja.

Također kada je u pitanju pas smatra se da na taj način pokušava zadobiti vlasnikovu pažnju, što se naročito odnosi na pse koji puno vremena provode sami, posebno ako je to novonastala situacija (npr. ako do sada pas nije gotovo nikada bio sam kod kuće, a uslijed novih okolnosti u posljednje vrijeme je učestalo sam i sl.).

Uporaba izmeta [uredi]

Životinjski izmet se uglavnom koristi kao gnojivo za oranice.

Izmet bi se iskoristio za proizvodnju metana ili vodika koji bi se dalje moglo uporabiti za punjenje gorivih ćelija, pogon mikroturbina ili motora s unutarnjim izgaranjem. Izmet domaćih životinja, posebno krava, već se godinama koristi kao izvor energije na američkim farmama, ali još nitko to nije pokušao iskoristiti u zoološkim vrtovima.

U popularnoj medicini [uredi]

Prema starom vjerovanju ekskrementi su imali magično i blagotvorno djelovanje na pojedine bolesti i korišteni su u narodnoj medicini: svinjski se izmet koristio protiv sifilisa i za ublažavanje boli izazvane ubodom stršljena ili pčele; topli izmet guske upotrebljavao se za liječenje veneričnih bolesti, a slučajno nađeni bijeli pasji izmet navodno je bio izvanredno sredstvo za liječenje oteklina. I vrapčji izmet imao je blagotvorno djelovanje ako bi se koristio protiv zubobolje ili protiv kolika, bolesti sv. Vida.

Također u nekim djelovima Afrike vlada krivo vjerovanje da slonov izmet postavljen u ljudsku vaginu može poslužiti kao kontracepcijsko djelovanje.

Izmet u popularnoj kulturi [uredi]

U američkoj animiroj seriji South Park se pojavljuje lik Mr. Hankey the Christmas poo koji je ljudski izmet koji govori i druži se sa ljudskom djecom, uglavnom oko Božića. U jednoj epizodi se vidi njegova žena i djeca koji su također izmeti.

U završnoj sceni filma Pink Flamingos glavni glumac Harris Glenn Milstead žvače pravi pseći izmet.

Australski film "Pobješnjeli Max 4" prikazuje jedno futurističko društvo kojima je glavni izvor energije svinjski izmet


Image Hosted by ImageShack.us

[IMG]http://img352.imageshack.us/img352/8708/ujioheb4.jpg[/IMG]
Image Hosted by ImageShack.us


komajte me.pusili musili..baj ,krvoločna susjedica

Post je objavljen 27.01.2008. u 14:39 sati.