Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowmaker

Marketing

di je nestala prava glazba?, rukomet

di je nestala prava glazba... svaka cast pojedincima...

ali Viva Germany, MTV Germany i još da ne nabrajam ocito su bez sluha i stavljaju neke retard pjesme i promoviraju njemačke bendove ili pojedine pjevače, koje bi se moglo slušati jer su samo lijepi u licu, a riječi pjesama a i njihov glas su bezveze...
Jimi Blue(tip nezna repat, pokusava nesto pop ni to mu ide ali ipak kolko ima para moze ocito potkupit bilo koga pa da mu snime pjesmu- opet pjesme su očajne... Blue mu je srednje ime.. pa da se promisli malo), neki tamo Mehdi s pjesmom When will i be famous????? koji k.... i onda pjeva da ne moze rec kada cete biti famous i onda kaze sigurno se pitate kad cete biti poznati... i onda kaze da on moze rec kada ce oni bit famous?????jbt... mislim gluposti, a da ne spominjem jos neke bendove, mislim živa glupost, a popularnost im se ne bazira na pravoj glazbi koju se stvarno da slušat i uživaš pri tome, nego na imidžu koji daju, ono lebdeća kosa natapirana s 5 limenki spreja... i pri tome neznaju ni kako su oštetili atmosferu.. ma ide mi to sve na jetra.. ali jbg, postoji jos dosta bendova koji imaju svoj štih i koji su stvarno dobri..
primjer onaj ko voli poslusat dobru elektroničku glazbu Prodigy je prema meni najači...
a tu je VHI kanal pa se strava smanjuje oni barem imaju normalne pjesme...

a jučer tekma protiv norveške, bila je za gledat, kako smo se borili protiv lakavičastih rukometaša(stalno su mlatili laktom) i protiv nepravednih sudaca koji su se očito uzasno jako bojali publike koje je bilo 6000, no Hrvata kolko je bilo tamo bilo je dovoljno... damn stvarno se izivciras na tim utakmicama a pogotovo ako vodis 2 razlike i onda negdje sj.... i izgubis sve, ali dobro smo prošli i idemo u polufinale... aaa zakon..
niš ae pozzdravi

Post je objavljen 25.01.2008. u 11:55 sati.