Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvoneradikal

Marketing

Namršten mi nešto Joža danas u Dnevniku :-)

E moj Joža, a lipo su ti pametni ljudi govorili ...

Al' neće sluša Joža pametne ljude, neće ! Nego on navro sa dr Ivom, navro i ne pušta. I ka' sve su se njih dva lipo dogovorili, ma iljade stranica takoreći napisali, što će i kako će, čovik bi pomislija da bi se moglo cilu Vladu raspustit i samo dat' birokratima da provedu „dogovoreno“.

Al' smrčija se danas Joža. Mrak mu pade na oči. Do glasanja još par dana, a dr Ivo odlučija pokazati zube.

Ne da !

Ne da Čobija ni pod razno ! A jok, „on mi je jedan od najboljih“, veli dr Ivo. Ma može jedino da ministarstvo poljoprivrede podijelimo na dva resora (!!??) pa da Čobi upravlja onim važnijim dijelom, a netko iz HSS-a ostacima.

I svatija je danas Joža Friščić !

Svatija je da ga je dr Ivo žednog preko vode preveslao :-). Jer, mjesec dana su diplili kako „fotelje nisu bitne“, kako „o foteljama uopće nisu razgovarali“ i kako je „najvažnije da se precizno dogovori koalicijski sporazum“ ...

„Pa nećemo sad stvarati probleme oko jednog ministra“ – očekujem sutra izjavu drIve.

I tako se Joža našao pred zidom. A ka' da se i malo zainatija na onoj konferenciji za novinare prikazanoj danas u Dnevniku: „HSS će imati potpredsjednika Vlade, i dva ministarstva, od kojih jedno poljoprivrede“ – citiram ga po sjećanju (vjerojatno neprecizno, ali smisao je točan).

A što ako dr Ivo kaže NE ?

Hoće li Joža i preko toga prijeći i odustati od svojih zahtjeva, kao što je odustao od referenduma o NATO-u, primjene ZERP-a, milijardi za selo, regionalnog razvitka, ...

Što da vam kažem, ne mogu dočekati da vidim kako će se odigrati ta igra, pa evo kratim vrijeme lamentirajući ...


Post je objavljen 09.01.2008. u 23:02 sati.