Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brvkloshari

Marketing

Utorak 8.1.2008 i nešta malo srijede

E ovako digo se oko 2 popodne ošo pišat vratio se sjeo za komp zvoni telefon ja se javim ono Rogaheadbang .Ajmo na kavu?!? Onakav pospan kontam pa dobro bi mi i došla jedna turska kavica da me malo razbudi i reko ajd. I tako odemo ja i Roga na kavu u Opatiju i srčemo onu gadnu kavu i pričamo o nekim glupostima i di čemo sad reko ja ajmo u pohode i tako i bi. Otišli mi u pohode išetali se, napričali se, crkli ko konji. Dođem ćik malo se zajebavam na kompu i ajd opet out odem po Singeta i ajmo kod Nebe (izgleda opet Nebo ošo u Makedonijusmijeh) di sam ono stao, a da odemo kod šiptara Nebe
Konobarica: šta čete popit???
Ja: ja ču domaču i čašu vode!!!
Konobarica: nema domače crklo kuvaloheadbangheadbangheadbang
Jebem ti moro pit onu gadnu kavu iz automata uto dolazi Žika i tu se nešta šprdamo i ajd idemo do Geze da vidimo šta ima tamo kad ono tamo: Buba, Plavi, Kljuka, Đole i ništa tu smo se mi zaigrali bilijara a onda stolnog ( jojjj što onaj mali davida nezna igratsmijeh) i negdje oko pola 12 odu davida i singe, a ja i Žika manijaci ostali tamo do 1 i to sve zato što smo upoznali neke iskusne likove i tako to se odužilo i da pobjedili nas likovi 3:2 al dobro držali smo se. Ugl. bilo je pre,pre,prejebeno, ubjedljivo najbolje veče do sada kod Geze i fala bogu nije radila rospija jel bi onda morali sve to da platimo jebem je u dupe.

Uživajte momci i cure i pouka dana glasi: Držite uvijek ekipu na okupu i idite obavezno na faks jer bez faksa u ovoj jebenoj i prljavoj državi ste niko i ništa a nemora značit ni da čete sa faksom biti. Jebiga kad u ovoj Hrvatskoj ima pun k... ljudi koji če vas zajebat i za 50 lipa a ne za neke veče pare. Ugl. držite ekipu na okupu jer ekipa u ovim našim godinama je sve, razmislite malo pa čete vidit da je tako.

Post je objavljen 09.01.2008. u 03:25 sati.